precis!

Åker upp till lillhärdal i morgon, så kommer inte skriva på ett bra tag. ja om jag får tag på en dator ja men annars så blir det inget inlägg på 2 veckor. Men det var allt för mig.

HEJ DÅ!

080417

Har svårt att komma på rubrik när jag inte har just nåt viktigt att medela. men känner att det kan va kul att skriva av sig lite om bara allt mökilgt. Ni kan ju bara gissa vad Thindra gör efter som jag sitter här, ja så klart hon sover på balkongen precis som vanligt. Hon har sovit i typ en timme, sen när hon vaknar blir det spagethi med köttfärsås till lunch.
Tänkte ringa till lägenhettjofsan nu men såg att kl va 12 dom har säkert lunch så jag provar snart eller kl 1 igen.
i morgon så ska jag gå ner på ica och köpa hårfärg den här gången blir det kastanjebrun förstår ni, tänkte att det kunde va snyggt istället för mörkbrun som jag har haft i alla år.
Igår så hämta vi gå vagnen hemma hos syrran som kitty hade efter som hon kan gå själv nu som hon har kunnat i nästna ett år så tyckte vi att hon inte behöde den, thindra tycker det är skit kul hon gick lite med den igår men hon tycker det är mest kul att stå och hålla i sig i den och skacka men hon tar kanske 2-3 steg i alla fall. La ut bilder på bilddagboken j-esssica heter ja där för er som orkar bry sig att kolla. Men bara för att jag är så snäll så kan jag ladda upp en bild här också men det tar så in i helvetes lång tid tycker ja. Men jag gör det ändå.
Idag så mår vi lite bättre men fortfarande så är vi förkyld men jag hoppas att det är bättre på söndag eller att vi är friska rättare sagt.
Men här kommer bilden på thindra med gå vagnen.

image65

bla bla

Så nu har jag nr till dom som hyr ut lägenheterna vid centrum, så i morogn ska jag ringa och kolla läget lite, får väl se vad dom säger.
Nu mår lite bättre med får se hur det är i morgon. och liza om du läser detta måste jag ställa in våran lång promenad igen. men om jag är frisk på lördag så kan vi ta den då?

Men det va det , heeeej då<3

sjuk sjuk sjuk

thindra är förkyld och jag är förkyld hoppas verkligen att det blir bättre tills på söndag, är kanske inte så kul att åka tåg i 4 timmar om man ska må så här dåligt.
Thindra verkar må lite bättre i alla fall vilket är skönt tycker så synd om dom små, jag mår så klart sämre tror ja håller på och får feber USCH !!

Madde ska nu fixa nr och email till mig så satt jag kan ringa/ skicka email till dom som hyr ut så vi får väl hoppas att det blir nåt. Annars så ringer man och säger att man är intresserad och att dom får ringa när det är en lägenhet ledig.

Men nu måste jag passa på att vila lite medans thindra sover.

aaaaahhhh

nu är jag sjuk- förkyld, ont i halsen, snorrig som en snorunge !!

bajs väder

usch å fy vilket skit väder det va nu då. i morse så va det skit fint solit å varmt, men nu när vi kom hem så blev det bajs.

aja, vi har varit nere på bvc och kollat vikt och allt. hon väger 8,010 är 68 lång och huvet ör 45 så börjar bli en riktigt stor tjej nu 10 månader den 20 april :) barnmorskan tyckte att hon växte jätte fint och fråga vad hon kunde göra och så.. va en praktikant där också som thindra lekte. jag köpte nästdroppar ellr saltlösning till thindra som hon ska få sen. just nu ligger hon och sover på balkongen. Hon ska få lunch sen när hon vaknar.

Nyss så ringde dom ifrån barnenshus är jag köpte thindra's scooter, den har varit på lagning men nu såvar den lagad, ska ringa mamma sen och säga att vi ska åka och hämta den. sakanr den vagnen. har sett att lindex har fått inte jätte fina barnkläder fem myror är fler än fyra elefanter saker ska köpa två bodys till thindra rosa å fina.

thindra sjuk :(

Tycker sååå synd om min lilla busunge hon är jätteförkyld och har feber. hon vakna så hon fick en alvedon så nu sover hon igen. hoppas hon är bättre imorgon, vi ska ju till BVC imorgon som tur är. 

Mamma's lilla ängel

    

söndag

Igår så va jag hemma hos ellinor hon fyllde 18, mycket trevligt var det gott fika också haha ;)

idag så vet jag absolut inte vad vi ska göra riktigt men tror att vi bara ska vara hemma. thindra har nu blivit förkyld också stackar :( usch synd om barn när dom blir sjuk. så hon är lite tjinki (eller hur det stavas) idag.. Men just nu ligger hon och sover på balkongen som vanligt haha.

ska färga håret kastanjebrunt hade jag tänkt med lite slinger i. för så här kan jag inte fortsätta att gå folk kollar ju haah. men jag vet att det är lite misfärgat ;O jo just, min äldeles perfekta vagn är inne på llagning för handtaget var trasigt så får ha den gamla klumpiga vagnen så länge.. den är väldigt stor om man ska jämföra haha.
Men nu hade inte jag nå mer på hjärtat hej svejs

Jo föresten elle bada ni igår ?;)

ELLE 18 år wuhooooo ;)

GRATTIS DIN SKITUNGE PÅ 18 ÅRSDAGEN !! EN MÅNAD TILL SEN BLIR DET KROOOOOOOOOOGEN GULLET ;) HAHAHAAH!

fint väder äntligen, vår på g!!

Jag eller jag rättare sakt vi kom just in, jag och thindra va ute och gick för nu är det sol och jätte fint varmt väder ute så då tyckte jag att vi kunde va ute så båda fick frisk luft i alla fall hon då. Just nu ligger hon i vagnen på balkongen och sover, som alltid när jag skriver här men hon tycker om att såva där.
Hon äter ju inte bra nu igen, bara mackor och nu menar jag bara mackor, till lunch så gjorde jag i ordning potatis, moröter med pambiff men det ville hon verkligen inte ha jag försökte och hon fick äta själv då åt hon väl lite men det va inte mycket så då fick hon äta mackor då, för då vet jag att hon får i sig nåt i alla fall. Vi ska ju till BVC på måndag så jag får ta up det igen..

Idag är det fredag och som vanligt så blir det väl att man sitter hemma, men man vet ju inte om det händer nåt kul (!?) kan ju hoppas i alla fall. Men nu så ska jag gå och kolla på våra bästa år. Men först lägger jag in några bilder på thindra. <3

image60

image61

image62

image63


promis med lajz

soooooooooooooom rubriken lyder så tog liza och jag en låång promenad, jävligt skönt att brrrrrrräna lite fett höhö ;) thindra var hemma med mormor och morfar, mycket trevligt att få va själv med en kompis å bara snacka skit och flumma lite. det är liza och jag ganska bra på. och i morgon så ska vi kanske kolla på film är inte riktigt säker på hur det blir men skulle va trevligt i alla fall.

nästa helg så åker thindra och jag upp till lillhärdal och hämtar våra saker i lägenheten, och hälsar på gammelmoster/mormor/morfar och kusiner och gudfar och sen hennes pappa, farmor/farfar och så vidar och så vidare, hon har hela sin släkt där uppe. sen kommer vi ner igen den 2-3 maj. så det blir ett litet avbrott i liza's och min promenad-tajm-snacka-skit.dag haha vete fan va jag skrev där.

haha!!

promenad,

Nu snart så ska thindra och jag gå ut på en liten promenix så att hon får sova middag eller sova lunch(?).
idag eller rättare sagt när hon sov på förmiddan så sov hon i sing säng i 1,5 timme :D fatta om jag vart glad, för thindra är en sån bebis som hatar att sova i sin säng på dagarna då vill hon antingen ligga i min famn som hon absolut inte får, eller i vagnen. så just därför så sover hon oftast i vagnen. Men nu börjar hon bli lite gnällig så nu ska vi gå en sväng. skirver mer senare ikväll. för ajg ska gå ut och gå med liza sen, då får thindra va hemma med mormor.

SNÖ?!

Nu har ajg lagt upp bilder på bilddagboken när thindra äter och dricker själv, kanske lägger ut lite såna bilder här med får se. Men jag var ute och gick med thindra nyss för att hon sover längre och bättre ute i vagnen än i sin säng. I alla fall på dagarna. Men fy fan va det snöa och blåste blääää jag som trode att det va vår, meeen ikke det va det ju inte en jävla massa snö fy!! Det vill vi inte ha.

Thindra kan dricka själv nu första gången gjorde hon i förregår och nu ställer jag fram flaskan så dricker hon själv, och så vill hon helst äta själv också, visst hon får väl kanske inte i sig så mycket men ändå.. Och sen när hon har ställt sig upp så kan hon sätta sig själv också hon har blivit jätte duktig. jag menar inte att hon ställer sig upp så men med hjälp av stolar, bort och ja ni vet allt sånt.
Sen när mamma kommer hem så ska hon ringa till en gubbe som hyr ut lägenheter och kolla om det finns nån ledig som thindra och jag kan flytta in i helst en tvåa. så thindra fåre get rum. Så jag hoppas att det finns nåt ledigt till efter sommaren. Gud va kul om det skulle det.

men nu så ska jag nog kolla på våra bästa år haha har inte kollat på det på ett tag så har missat lite. men hare så bra så länge hej hopp. =)


älsk,

bara för att vi älskar varann :)
image59

tack

Tack caroline för att du ändra på bloggen. :)

what hurts the most.

som rubriken lyder så är det min nya favo låt med cascada. tyckte den va ganska töntig när den kom men nu så är den jävligt bra, efter att man har hört den några gånger.
Thindra sover i vagnen på balkongen som hon brukar. jag har diskt och lite sånt. Sen har jag färgat håret på mig själv alldelses nyss, nu får vi hoppas att det blir ljust när jag har silver shampoo. Ja just nu är det ljusgult men vi hoppas på at det blir bättre.

Som sagt så vakanar thindra fortfarande på nätterna och ska ha bröstet så jag har inte fått sovit en heln natt på 10 månader, så är jääävligt less nu, kan ni tänka er va (?) har inte kunnat gå ut och träffat vänner elelr nåt. Vilket tonårsliv man har. MEN hon är ändå min dotter, mitt eget kött och blod så skulle aldrig vilja byta ut henne mot nått!!
men skulle va skönt om hon sov en hel natt.
idag så har ajg varit så duktig att jag kom ihåg att ringa till BVC i sveg och fråga efter thindra's papper. som dom skulle skicka ner till BVC i bålsta. eller jag prata in på telefonsvararen men än då.

Tille helgen så bär det av till ellinor som fyller 18 år. själv får amn vänta en månad till haah. får väl hoppas att thindra kan sova en hel natt så att mormor och morfar får vara barnvakt så jag kan gå ut ahahahha :P

tråkiga söndag!

denna tråkiga söndag, är så himmmmmmmmmla tråkig. Thindra och jag va ute och gick i morse. sen så har det inte hänt så mycket mer. vet inte ens vad vi ska göra idag. Jag är skit hundrug i alla fall haha som vanligt. vi ska väl käka lunch snart vet inte riktigt vad det blir men det märks väl.

Men nu får ni uppdatera era bloggar.!


solna centrum

idag så har mamma thindra och jag varit i solna centrum, pappa tatuera sig så vi kolla runt där så länge. jag spana in lite precenter som jag ska köpa till thindra. visst hon fyller ju i juni men det är bättre att köpa lite då och då istället för allt på en gång då blir det så dyrt. har redna köpt två paket till henne höhö.

Igår så ringde ellinor mig och fråga om jag ville komma hem till amanda så vi hade en liten "tjejkväll" kan man säga. satt ute på balkongen och prata lite och sen käka vi tacos ;) gott. Jag var tvungen att åka hem efter 3 timmar för thindra vakna. Men det va skönt att få träffa kompisar även om det bara va 3 timmar.
Och min käre ellinor fyller 18 på lördag :D Grattis redan säger jag hahahah! Man ska va ute i god tid. Då ska jag och thindra åka ut till henne, vet inte om det kommer va andra där men det mäks. vi ska dit i alla fall.

Idag ska vi käka hem gjord pizza vilket är väldigt gott. men nu så ska jag gå och köpa bananer hej svejs.

halllllllllllå

nu sitter jag här i min ensamhet, thindra sover i vagnen på balkongen som vanligt höhö. och alla andra jobbar. idag ska vi nog spendera timmarna med syster och kitty. får väl se när vi kommer iväg ner till centrum. När thindra vaknar ska vi käka lunch.

men nu säger jag till er som skriver blogg som jag läser och ta åt er! fan uoppdatare era bloggar. så jag har nåt att läsa på dagarna när jag sitter hemm.. :O så vore det sjyst. och jag tycker att du mathilda kan skriva om varför du flytta hem! så det så.
Och ellinor du kan skriva om ditt spänande liv för i mitt händer det inte så mycket just nu. :P höhö!!
aja så är det med det.
Har just inte nått att skriva direkt men va fan ska ajg göra då? kan ju skriva vad thindra kan göra. Hon kan krypa och ställa sig upp vid sofan och sånt som hon kan klätra på, hon kan säga mamma pch dada haah hon har två tänder, klappa händerna, ja det är väl det som jag kommer på nu i alla fall. kanske inte är nåt mer haha aja men skriver sen ikväll och berättar om min spänande dag (NOT)


PUSSSSS

hallå folket !

Idag så började dagen med att vi gick upp så klart då men, att vi gick ut och gick med den nya vagnen jag säger bara för faaan vad jag är nöjd med den. jävligt tur att vi han byta. Thindra sitter skit bra i den, sover bra i den ja allt. Ska bara köpa ett paraply till vagnen så att hon inte ska få solen i ögonen. för thindra tar alltid av sig solglasögonen hela tideeeeeeeeeen !!
vi gick ner till min käre syster och vi har varit med henne hela dan. kl 2 hämta vi kitty så då var vi med hon också så klar. vi gick hitt och åt midda sen så gjorde vi inte så mycket mer.

Thindra och jag åker upp till lillhärdal den 20 april. och kommer hem som sagt i början av maj en liten "semester" HÖÖH ! 
 


ny vagn

Tänkte lägga in lite bilder på nya barnvagnen som vi hämta idag, är skit nöjd med den :)

thindra älskar redan vagnen :)
image53

sidan.
image55

finns mycket nytt att se.
image54

fram.
image56

sötot i sin vagn. !
image57

2 april.

Vi har varit ute och gått. och jag har gått ner ett kilo nu så det är skit bra. jag har slutat ätit skräp alltså vill säga chips och sånt då. vist en godis ibland men nu jävlar ska jag tänka sommar 08 hööh! hahaa jaaa jag är lite knäpp men jag vill bort med babyfettet som man säger, sen jag var gravid så är magen inte så vacker hahahaha herregud nu slutar vi prata om det.

Thindra ligger och sover i vagnen på balkongen, när hon vaknar ska hon få lite lunch tänkte jag jag kasnke äter nåt också får se vad som finns.
Jag ångra att jag köpte den där barnvagnen, så då ringde jag till lars (thindra's pappa) och fråga om han kunde ringa och kolla om man fick bytta till en sittvagn en skotter eller hur fan det stavs. och det fick jaa :) så nu blev det en sån en svart /rosa. För jag tänkte hon vill ju sitta åt det hållet, hon är snart 1 år och så där då så jag tyckte att hon var stor nog att få en sån vagn. det finns ju regnskydd att köpa som man har över hela vagnen så att barnet inte får på sig regn eller snö. men när det blåser är det lite värre men det är inte så varligt. får väl ge fan i att gå ut om det är storm :P

Jag och thindra tar tåget upp den 21 -22 april ska kolla nu och boka tänkte jag då så får vi se vad det kostar och så.. men det blir där omkring. så kommer vi hem första maj nån gång i alla fall i början av maj. Ska upp och städa ut lägenheten och hämta mina saker eller våra saker. 

Ja det var väl allt för mig. hej svejs 

2 april.

Vi har varit ute och gått. och jag har gått ner ett kilo nu så det är skit bra. jag har slutat ätit skräp alltså vill säga chips och sånt då. vist en godis ibland men nu jävlar ska jag tänka sommar 08 hööh! hahaa jaaa jag är lite knäpp men jag vill bort med babyfettet som man säger, sen jag gravis så är magen inte så vacker hahahaha herregud nu slutar vi prata om det.

Thindra ligger och sover i vagnen p balkongen, när hon vaknar ska hon få lite lunch tänkte jag jag kasnke äter nåt också får se vad som finns.
Jag ångra att jag köpte den där barnvagnen, så då ringde ajg till lars (thindra's pappa) och fråga om han kunde ringa och kolla om man fick bytta till en sittvagn en skotter eller hur fan det stavs. och det fick jaa :) så nu blev det en sån en svart och rosa. För jag tänkte hon vil ju sitta åt det hållet, hon är snart 1 år och så där då så jag tyckte att hon var stor nog att få en sånt vagn. det finns ju regnskydd att köpa som man har över hela vagnen så att barnet inte får på sif reg eller snö. men när det blåser är det lite värre men det är inte så varligt. får väl ge fan i att gå ut om det är storm :P

Jag och thindra tar tåget upp den 21 -22 april ska kolla nu och boka tänkte jag då så får vi se vad det kostar och så.. men det blir där omkring. så kommer vi hem första maj nån gång i alla fall i början av maj. Ska upp och städa ut lägenheten och hämta mina saker eller våra saker. 

Ja det var väl allt för mig. hej svejs 

RSS 2.0