Flytt på fredag !

...SOM rubriken lyder så flyttar jag och thindra på fredag :D WOOOHUUU! kommer bli så sönt att få eget igen, är jobigt om man bot själv förut sen flyttar hem, när man ska anpassa sig efter redas regler mat tider ja you name it!  Men nu blir det moi som bestämmer MUWAHAHAH!!!
Så i veckan har jag fullt upp med att "stor shoppa" på ikea och ränsa allt jävla skit som man har samlat på sig haha fyfan tyckte jag slängde mycket när jag flytta ner men så va det tydligen inte. Nu känns det som om jag skirver osamanhängande här (eller va fan det heter min, ni fattar) Jaaa vi får se hur det här går nu då (?) känns som det kommer gå bra blir nog lite ensamt också :P haha.. aja nu ska thindra få sig lite lunch sen blir en promenix i solen!

Hej hopp
!

Sol sol sol, ännu mera sol :)

...Kan det inte bli bättre än så här ? enligt mig så neej! nu är jag nöjd med väder och allt, thindra åker bort i en vecka med sin far upp till lilla "norrland" vilket inebär för mig att det blir supa kväll med ellinor i morgon så ska vi ut på bålsta och göra det osäkert mahahahah! jag menar allvar för vi ska åka rullskriskor (okej ja det heter nåt annat men kan fan inte stava till det) ni vet va ajg menar så där modärna rullskriskor ;)

Idag så blir een promenix i det sköna haha, thindra är på dagis och jag sitter här och käkar lite frulle faan va jag hade velat haft en balkong alltså sitta där å steka lite med en kaffe och en cigg hahhaha alltås jag måste fan sluta med det. det kostar för fan för mycket sen så kommer jag väl dö innan jag är 40 så mycket som jag har börjat rökt! Kanske skulle pröva att ringa sluta-röka-linjen (?) mahahah xD

så sant, så sant!

Läste en på Ellinor´s msn där man kan skriva ett litet meddelande vilket hon hade gjort! En jävligt bra sak som jag nu sat och fundera lite över. Och det stog så här  Det förflutna formar vår framtid.

2 april !

Nu sitter jag och käkar frukost bara för att jag va sååå jävla trött i morse så jag vakna en aning sen och vi kom försent till dagis precis som vanligt. Vilket inte är så bra.. Igår så tog jag mig en sjuhelvetes lång promenad men vilket va jävligt skönt för annars så sitter jag bara här vid datan och segar. Men nu ni ska ni få höra på nåt jävligt NICE  Jag Jessica Elizabeth Sofie Söderström har till 99 % säkert fått mig en lägenhet :D:D:D:D sååååå vi kan ju se det så här att jag är jävligt spänd idag för det är idag som hon ska ringa och berätta om det är grönt! men allt hitills är hur OK som helst. det är till och med en 3:a så jag har räknat med att elle kommer bli min nya sambo ;) vilket är trevligt för då är jag ju inte själv. Ja thindra finns ju med i bilden också:)
Sen så när lars (thindras pappa) har fått sig en större lägenhet ska vi börja med att ha varannan vecka vilket blir bra för oss alla 3 ! Hmm.. ja ne nu har jag inget mer att rappotera!

Over and out / Jessica
Stay cool ;)


........

NU jävlar är jag irriterad har ringt den där kärringen 5-6 gånger under en halvtimme så nu kom jag till växeln igne så nu har jag fått hennes direkt nr så nu jävlar ska jag ringa ringa ringa ringa tills hon blir irriterad!!! MUWHAHAHAHA!

fan va jag skriver mycket idag då! men nu kan du ellinor fan inte säga nåt nu har jag iaf skrvit 3 inlägg :P

!!

Det är helt sjuk va män kan göra mot oss kvinnor/tjejer jag blir så jävla förbannad fattar inte hur man kan behandla en helt vanlig människa så illa som vissa gör!!! Jag vet alla är inte sånna men kan ta ett exempel här som jag läste på aftonbladets hemsida http://www.aftonbladet.se/wendela/article4753933.ab (Vette fan varför jag inte kan länka)

1 april!

Hellu hellu :)

I morse när jag vakna så var det soligt så den här morgonen började ju bra, va ner och lämna thindra på dagis gick hem och käka frukost. Så nu sitter jag här och lyssnar på musik och har det gött haha fy fan va jag hatar det ordet!!!
Har ringt novilla 2 gånger men hon svarar ju för fan inte så jag tänker terra henne hela dagen idag jag blir den nya terojessica moahah! Min största önskan just nu är att jag ska få en lägenhet innan sommarnen det vore ju hur nice som helst känner att det är väldigt behövligt nu. har ju en dotter på snart 2 år och bor hemma hos päronen det går ju inte ihop så bra enligt mig. visst är det skönt på ett sett men näe..
Ska till tandläkaren idag och på ett annat litet "möte" sen ska jag träffa ellinor så ska vi hämta thindra och å hem till mig och pyssla med nåt trevligt. Och elle vet du va jag lyssnar på nu då ;) freestyle rider omkring MAhahah xD fyyyyy faaan den är så dålig men det är din låt haahh.

Ciao !


RSS 2.0