valborg!

Jaa som rubriken lyder så är det valborg imorn :D vilket är galet nice! Jag och Nardo kom fram till att den är en sån dag som vi svenskar har skaffat oss för att få en till anledning till att supa skallen i bitar typ! Vilket jag tycker är sweeet :D
Så imorn så blir fullt ös medvetslös som gäller för fulla muggar muwahah!
Det blir bild på ansiktsboken som kommer komma upp, och det blir en skrivning om hur kvällen vart. Jag är ju med nardo så vad kan inte hända när vi är i farten..! HAHA


....

Killar kommer och går, Men vänner består... Är det verkligen så (?)

Min erfarenhet säger mig att det kanske inte är så.. Om man är nykär så blir man ju upp-över-öronen-kär vilket slutar med att man dissar allt å alla, hela ens värld och liv kretsar kring den här personen man blir kär i..
Och jag undrar då hur länge den perioden pågår ? Och en annan sak jag fundera på, vänner kommer och går också under ens liv. Om man tänker efter hur många vänner har man som har funnits där till hundra prosent i alla lägen?
Så det jag kan säga är att; killar kommer och går vänner lika så!

/ Jessica


...

Nu har jag sökt in till tre olika skolor, ska söka in till två till! Så nu jävlar hoppas jag för fan att jag kommer in på nån! Det ända som jag veeeeeeerkligen vill nu är att jag ska få en lägenhet..

Det är så jävla sjukt att man ska inse  allt när det redan är försen hur jävla fel allt blir om man inte tänker en sista gång innan man gör nåt! Varför inte bara tänka en sekund längre (?) men näää då jävlar tycker man att det är det smartaste man har gjort eveeeeeeeeer(!) Jaa men tur är väl ändå att man lär sig av sina sjuka misstag här i livet. Men att man aldrig lärs sig att inte upprepa dom.. nee nu finns det för mycket att skriva så jag lägger av här nu.
Heipa !

RSS 2.0