Sälen, husvag och gravid :)

Japp kom hem ifrån sälen igår kväll. sista jobbar dagen för mig, nu är det bara att gå och vänta på att man ska in på bb i mora har jag bestämt att jag bara ska in på.  jamila fick sin lilla dotter den 26 april en söt liten flicka kan tänka mig att dom har det super bra nu.. längtar så mycket till vi får våran lilla diamant. Ska till barnmorskan nu på onsdag och höra vad hon har och säga . min moster sa att man kunde fråga henne om hur mycket barnet skulle väga, ja då blir det väl inte exakt så som hon säger då men vi får väl se, hoppas hon/han inte blir en liten tjockis med jag kommer att älska den lika mycket ändå. Så nu är man inne i vecka 32+ 2 dagar känns väldigt bra, tänkte gå ut och gå här snart, men det går lite segt får så ont på sidan av att gå, så man får väl ta sina myr steg haha men framåt kommer man alltid.

Puss & Kram /Jessica & kulan

v.31+6

Hejsan hejsan.
Ni så sitter jag här och fikar som ni förstår man blir så himla hungrig eller i alla fall så blir jag det. Nu är går man bara och väntar på att våran lilla diamant ska komma till världen men det är inte så långt kvar, fast en att det känns så..idag så har jag inte gjort så värst mycket varit hos min moster och hälsa på mina kusiner men det var bara ett tag det. Usch vissa dagar känner man sig så fet och ful och allt är bara fel.. då kan jag tänka mig hur fet man känner sig i vecka 37 och framåt ojoj..
nu i början av maj så ska jag hälsa på min mamma pappa och syster  och min lilla systerdotter kitty-Love skit söt.
pappa fyller 40 så att det blir 40 års kalas där, det ska ju bli allt kul..
Den 22 juni så komemr våran diamant, fast jag tror nog att hon/han kommer komma 15, 17:de nåt sånt :) får väl se hur det blir.
Ne nu så ska vi gå och sova så ha det bara bra

/Jessica & kulan*

RSS 2.0