=)

5 dagar kvar

38+1

Bejb ska till sälen och jobba den här veckan så att jag följer med..Bebisen kan ju komma exakt när som helst..så att då vill inte jag vara hemma själv :/
Har varit så himmla fint väder den här veckan och det tycker jag om :) så att man kan få lite färg på sig haha. Men man får ju inte sitta i solen så mycket nu när man har en liten i magen..Men sola hinne rjag ju göra sen ;)

Allt är bara bra, varmt är det och jobbigt nu dom sista veckorna.. Men det står jag ut med för vårt lilla barn komme rju snart.

=)


38

Hej Hej!

Går in i vecka 38 idag, men ingen bebis än.. tråkigt..men då får jag väl hoppas att det händer nåt nu i veckan.
Har väl inte så mycket just att skriva men, Vi har flyttat in i huset för ett tag sen och allt är bra så, köpt alla barn saker man ska ha. så allt är frid och fröjd, Nu väntar man bara på att få åka in på BB. :)

Kraam,

37+1

HEJSAN HEJSAN =)

Nu är det så att vi har flyttat, och vi har ingen dator hemma hos oss, men jag ska skriva så mycket jag kan när jag väl har chansen ;) Är i vecka 37 och jag känner det på mig att lill bebisen kommer att komma den här veckan, eller nästa. (hoppas verkligen det) :) men nu så ska ajg passa på och gå in på pa och kolla. Men skriver mer sen.

Puss, bebylove <3 mami&papi


RSS 2.0