lördag

idag så har vi varit inne istan med mamma, pappa, tess och kitty. Det va skit kallt men det gick ändå, jag hitta inget skulle kolla efter byxor men jag är så kräsen när det gäller byxor är väl dom flesta men åndå! Thindra sov hela tiden när vi va inne i stan så det va bra tyckte jag haha..
vi åker nog upp igen på torsdag för mamma och pappa ska upp då, men vi åker ner igen på söndag för thindra har en läkar tid på måndag vi ska kolla upp vad det kan va. efter som hon spyr efter att hon har ätit burkmat..

Så nu har jag tagit det steget så nu håller jag på att sluta amma :) vilket är bajs bra! fyller ju 18 om 4 månader och så vill jag inte amma när thindra är ett år :S hallå?!

Jaa det har ju inte hänt så mycket mer än det jag har skrivit är lite små tråkigt att skriva blogg känns som om jag aldrig hinner men försöker i alla fall. så har vi ingen dator heller. men men.

Lägger in några söta bilder på thindra hon är ju snart 8 månader REDAN :O

HAHA vart bara en tar så lång tid höhö

image45

fredag!

Jaa nu är det äntligen fredag, eller ja jaggör ju ändå inget på helgen i alla fall men det är mycket bättre stämning när det är helg haha godare mat, godis och så brukar det va bra filmer hahah.
Nu har vi åkt upp till lillhärdal igen eller det gjorde vi i måndags men ändå.
Nu kommer jag inte att skriva så mycket på ett tag för som sagt vi har ingen dator. Men passar på när jag ser en ;)
Thindra ligger och sover i vagnen det har hon gjort nu i typ en timme, först va vi ute och gick så hon somna då sen dess har hon sovit , ganska skönt för då kan jag göra vad jag vill en stund.
Jag fyller ju 18 snart haha snart och snart det är väl 4 månader kvar men ändå..

Jo nu är det så att vi tror att thindra har gluten, för det finns påhennes pappas sida så, hon spyr när hon äter vanligt mat alltså burkmat, men det kan gå om hon får grött så vi får hoppas att hon inte har det. Vi ska till BVC nästa onsdag och kolla läget.
vi ska åka till sveg snart och handla lite käk till i helgen och lite smått och gott ahaha fan va jag skriver töntigt nu men men det får ni stå ut med.

Ja det var väl allt för mig skulle jag tro, vi får väl se när nästa inlägg kommer. men håll ut jag ska skriva så fort det finns en dator.
PUss

RSS 2.0