Jag & Thindra<3

Det finns inte mycket at göra idag inte, fast än att det är fredag... Idag så har vi bara varit ute och gått. sen tog jag en fika på café miranda´inte så kul att fiak själv, men jag hade ju min goa tjej med mig :)

Idag så skulle vi igentligen ha åkt upp till lillhärdal och hämtat mina saker, men nu så värkar det som om det inte blir så, men fårs e framåt kvällen hir det blir med det. Annars så skulle vi åka upp i morron men det vill ikke jag!!

Thindra har börjat små skratta lite (a) det är så kuul tänk sen när hon kan prata ojoj va kul, ahah. Neej men den här tiden är så kul :) mmh.
jaa mer har jag inte att skriva ha det bra, Kraaam,

Mami<3thindra

hejsan hoppasn,

Idaaaaag, så har jag fikat med min käreste syster Theres det var motcho trevligt :) Jaa mer har det inte hänt idag så det får bara bli det här lilla:P

Ha det bra Kraaam,

Onsdag,

Idag så följde thindra och jag syran och kitty till lilla nyckelpigan alltså en mamamgrupp här i bålsta för lite äldre barn, men det var faktiskt fanska kul att få komma ut lite. Snart börjar ung mammagrupp där det kanske finns una föräldrar i min ålder får jag hoppas :) skulle vara kul att träffa.
Sen så träffa vi mamma och fika med henne, och gick runt å kolla lite..Igår så köpte mamma alltså thindra's & kitty's mormor lika kläningar till dom som dom ska ha på dopet ja thindra ska ju en dopkläning men efteråt på fikat :D

I månda's så träffa jag tina och nettan i centrum och följde med dom på lidex och dom köpte lite fina kläder till thindra, en kläning, strumpbyxor och ett par byxor mycket fint :) och jag köpte 4 nya tröjor till henne lånärmat tyckte att hon hade lite, lite av sånt. märks att jag inte hinner skriva så där jätte mycket om vad vi gör på dagarna men jag försöker i alla fall. Man får juh passa på som nu på kvällen när hon ligger och sover.

Till helgen så ska vi nog åka upp till lillhärdal och hämta alla mina saker, har ju flyttat hem igen p.g.a lite saker som jag inte vill nämna här...

Träffa paula idag hon tyckte att thindra vaaar så söt, guud va länge sen jag träffa henne :) vart så glad när jag såg att hon kom gående där ahah jag fina för fulla mugar men hon såg inget haah så söt hon, men sen kom hon närmre och såg mig. och i morgon så ska jag träffa min undebara liza som jag inte heller har träffat på hur länge som helst, och hon har int ens träffat thindra än, och nu är hon två månader redan :O tiden bara rinner iväg!

Om nån läser detta som kan hjälpa mig med att göra om min blogg så skriv :) behöver hjälp.

Pusss,

23:06

Hejsan.
Idag så har vi varit lite utanför enköping på kalas hos leo som fyllde 1 år :) väldigt söt grabb, det var grillfest eller vad man ska säga..Träffa nettan var länge sen man träffa henne.

Sen på kvällen var vi och kolla på morbror järy som spela med sittband nere på jaa vad det nu än var för nåt..haha. jerry är min systers pojkvän mycket trevlig man haha*.
Längtar väldigt mycket tills dopet är faktiskt, ska bli så kul min lilla underbara flicka ska få sitt namn på riktigt, ja enligt mig så blir det på riktigt när man är döpt..

jag har inte så mycket tid att skriva här men försöker på kvällarna om jag hinner å har tid. Men nu så vakna min lilla ängel och ska ha mat, så nu ska jag gå och amma. Ha det bra
Puss,

hallå;)

just nu ligger lilla thindra och sover i min famn, skriver med en hand lite segt med det går :)
idag så vakna vi kl 10:30 gickupp och amma lill tösen sen åt jag frulle oc gjorde mig i ordning.. och diska han jag till och med att göra. Ikväll så åker nog mamma pappa thindra och jag ner till skokloster spelen oc kickar lite eller om det blir på söndag.

Joo det var nån som undra hur jag och Lars träffades och det ska jag tala om för dig nu,
Det var i i början av augusti sommaren 06, lars va uppe i sälen och då ringde han till mig för första gången har aldrig pratat med mäniskan i hela mitt liv, men vi viste vilka vi var om man säger så. Aja men han ringde och pata lite och det gjorde vi nåra kvällar sen fråga han om jag ville följa med han och lars å (båda två heter lixom lars) skit samma, till älvdalen tror jag att det var för det var nå bilgrejs där, och det gjorde jag..sen efter det så var vi med varann rätt så ofta, och så vart vi tillsammans. och efter en å halv månad typ så vart jag med barn haha, och jaa så var det om man ska ta det kort ;)

Snart är min lilla liten 2 månader fy fan va fort tiden går, och så har hon blivit stor ojoj! 
Och den 23 september är det dop :) guud va kul haha hon ska heta Thindra Elizabeth Maria Söderström. gudmor är min syster tess och hennes gudfar ska bli lars storebror bosse.. sen ska cattiz sjunga på dopet, det kommer att bli jätte bra. Vi ska ha det i skokloster kyrka där tess och jag är döpt, och mamma och pappa är gifta där, värsta traditionen måste föra det vidare haha..

Men nu så ska jag göra lite annat, ha det bra hej då :)
Puss,

14 augusti

Hejsan,
Nu var det ett väldigt bra tag sen jag skrev här.. Men man har inte så mycket tid till sånt..haha men men..
Ska till tandläkaren alldeles strax så att jag kan inte skriva så mycket heller.

Den 23 september så ska vi ha dop, min lilla thindra :) naaw hon har blivit så stor världens sötaste..Sen så ska vi åka upp till huset å hämta sakerna eller aa mina möbler då :P
men måste gå nu lovar att skriva lite mer ikväll

Hörs då hej, Pusssss

RSS 2.0