Söndag..

Har inte mycket att till lägga i denna blgg. kan skriva lite längre fram vad som har hänt! Men som sakt komentera om ni vill veta nåt specielt

PUssss

Barnvakt och fin väder :)

Nu så är det söndag en helg närmre jul, tycker att det är riktigt mysigt med jul om jag får säga vad jag tycker.
Jag har bestämmt mig nu att jag ska fira jul här uppe, men hur det blir på nyår får vi se.
Imorse så gick jag ut och gick kl 10 ganska skönt, då träffa vi på den store mannen Thindra's pappa så han gick med oss vi tänkte gå till hans farfar alltså thindra's gamelfarfar men han låg och sov så vi gick vidare istället.
 Vi ska nog gå dit senare idag tror jag annars får det bli nästa helg.
Det går bättre och bättre för varje gång thindra tärffar lars han heter så thindra's pappa.
Imorse tex när vi stog och prata så "lekte" han med henne och hon skratta och hadde det skit kul :)
Men nu så ska han åka och jobba i en vecka så nu tar det ett tag till innan dom ses så vi får se hur det blir då!
 joo så är vi barnvakt åt mina buskusiner den här helgen eller ja mest så är det väl mormor och morfar men jag hjälper till så mycket jag kan.
har mitt eget barn att ta hand om.
Thindra va lite små grinig igår kväll men nu så är det mycket bättre, tror hon hadde ont i magen igår.
själv hade jag nog feber igår kväll och ont i halsen hade jag men det är bättre nu så det är ju bra.
Nej nu så ska jag gå och byta tröja på thindra hon har dreglat ner den skiiit mycket... hejsan svejsan :)

Lördag!

Denna lördag så börja dagen med att vi gick upp så klart och kläde på oss och greja, sen så bar det ut på en timmes promenad..Så ringde jag mathilda och brännvall och va med i några timmar..sen så har jag inte gjort så mycket mer..
Ringde thindra's pappa och kolla om han skulle träffa thindra idag efter som han hade lovat att alla vi skulle träffas i helgen men igår så hade han inte tid eller han ville inte. sen idag så va han upptagen han sa att han skulle ringa mig senare jag vet att han inte kommer att göra det för han är en sån person! Det ända ajg önskar är att thindra ska få en pappa som tar hand om henne och vill vara med henne varje minut och gå ut och gå, och göra allt en pappa ska. Men jag är så jävla dum som tror att det skulle hända med thindra's pappa. Jag ser ju hur alla anndra pappor tar han om sina barn. till och med brännvall tar ju hand om thindra bättre än hennes egen pappa. Men men. som sagt så har jag inte bestämt mig än om jag ska vara kvar eller inte över jul..

Men måste ta thindra nu hej svejs

torsdag!!

Det va ett tag sen jag skrev, men jag har inget att skriva heller så varför skriva (?)
har funderat på att åka hem.. Jag vet inte varför riktigt.. men vi får se hur det blir med det. Idag så har vi varit i sveg jag thindra och min moster. ..mendans jag vänta på henne så va ajg ute och gick runt på sveg så thindra fick luft och jag också höhö!
har verkligen inget att skriva så.. JO thindra mår bra och jag med. Om ni vill veta nåt så får ni väl komentera då.. eller om jag ska skriva nåt specielt tjhinnnng!!!

RSS 2.0