36+5

Hallå :)
Har precis ätit frukost och fixat i ordning mig, ska åka till ljusdal sen när älsklingen kommer hem. Vi ska nämligen köpa nya sängar så att vi kan sova i huset nån gång! Allt är klart förutom uppe i vårt sovrum och i bebisen´s sovrum, Men allt det där blir säkert klart inatt hahah efter som vi ska köpa alla grejerna idag :)
Guud så skönt och få nåt eget... I alla fall nu när det är så nära att man åker in på BB :) längtar så jävla mycket!! Fy!
Jo du så är det, men nu så ska ajg väl kolla på lite anndra saker också. ha det bara bra.

Kraam, Kulan<3mami

36+4

Så där ja!
Vakna för ett tag sen har käkat frulle precis, ska gå och fixa mig lite snart men tänkte skriva lite i min lilla blogg.
Inatt så sov jag rätt så bra, men lill bebisen låg och sparka och rörde på sig , men det är bara bra :)
Vi är snart klara med upp packningen av alla saker i huset, ska åka till mora i morron eller om det var i helgen och köpa säng sen så.
Jag tror att barnet kommer att komma precis när vi är klar med huset, den känner nog på sig sånt haha. Men nu så ska jag gå och fixa mig. Ha det bra
Puss / jessica & kulan :)


:)

36+3
Så nu har jag fått min kamera så att nu kan man ta lite bilder haha, så att man har mycket fina minen. Ska snart till huset och fixa lite så att man kommer i ordning, Mys mys ;)
Men det var det! Nu så ska jag kolla efter söta bebis kläder.
Puss,

36+3

Hejsan Hejsan.
Har just vaknat och sitter och äter frulle vid datan idag, Och har åkt på en förkylning..Usch så segt :/ så nu hoppas jag att mitt lilla gullefjun stannat inne till mamma är frisk haha :)
var ner till Mora igår och handla en massa nya saker till vårt hus, och sen så var vi på koll också. Allt så bra ut :)
Joo det har ju hänt en hel del sen jag skrev sist, vi har nämligen flyttat till ett hus, jätte fint är inte riktigt klart med allt, ska bara bära in sängarna och jag ska diska upp det sista av glas, talrika roch sånt. Men inatt så ska vi nog sova där tror jag, Och det är så mysigt för att man kan elda i spisen där ;) Nu är jag lite nervös inför förlosningen..bara för att man vet ju aldrig när vi ska åka in på BB..Men jag VET att det kommer att gå hur bra som helst. Ne nu så ska jag gå in på pa haha ;)

Puss,

25 Maj

HEJSAN ^^,
Idag är det världens bästa dag förstår ni för att idag fyller jag 17 år haha Grattis till mig själv. och pernila som fyller 17 idag också, och vi är födda samma år haha är det inte coolt så säg ;)
mamma och pappa kommer upp idag. älsklingen och jag ska åka in till sveg och köpa tårta senare på dan haha.
skriver mer ikväll och berättar vad ajg har fått för nå kul.

Puss,

24 maj

Hejsan allt folk ;)
Nu på morron, eller aah snart så ska jag och min mormor åka in till sveg och va där ett tag. tämkte kolla om dom har nåt kul där, inte för att jag tror de men ändå! Senare ikväll så ska lars och jag in till sveg och kolla på möbler och lite sånt där kul till vårt nya hus :). Ja jo i morron så kommer mina päron upp för jag fyller år :D det ska väl bli kul. och så är det inte långt kvar nu tills bebisen kommer får jag hoppas. Hadde lite små förvärkar igår kväll. fy :/ lite jobbigt. Men då kan man ju säga att det är ett steg närme haha :)

Kraam,

HEJSAN^^

Jo nu är det så här att den 1 juni så är det klart då FLYTTAR jag och Lars till ett hus!! :D ska bli så skönt att få nått eget nu när man ska ha barn och allt. så att det är väl bara att börja packa lite smått...Min lilla söta familj kommer upp nu på fredag för då fyller jag 17 haha, så att dom tar med sig mina saker upp dåra. Ska bli mycket kul att träffa dom. Var på föräldraträffen i sveg igår, prata mest om andningen, smärtlindring, massage och lite sånt som är bra att veta när man är på BB. Igår var det en månad kvar precis som man ska gå efter datumet haha. Men jag hoppas att den vill komma lite tidigare har inte tålamod att vänta längre. På lördag går jag in i vecka 36 så där omkring kan den ju koma när som helst :)! Men jag vill helst får ordning i huset och hinna känna mig lite hemma i alla fall. Är så glad för att det blev som det blev :D

Puss & kärlek,

:}

HELLÅ..
Vart i sveg idag och inte gjort så mycket. min lilla familj kommer upp till oss på fredag för då fyller jag 17 hela år :D haha. ska bli så kul att träffa dom igen. Vi flyttar nu innan helgen så att vi hinner få i ordning med allt innan bebisen kommer. 28 maj så ska vi till mora och kolla cystan men den har nog inte växt hoppas jag. ja mer har jag inte att skriva förutom att jag längtar till jag får gå ut med barnvagn och få se min lilla älskling här i världen!!

Puss,

35+1

HELLU :)
Vakna kl.11:30 idag, vi gick och la oss halv 3 inatt kolla på film. Idag så vet jag inte riktigt vad vi ska göra får väl se, kan skriva ikväll eller nåt.
Puss,

241232-6

                                                          241232-6
                                                                                            22/06-07 <3
                                                                       

35

HEJSAN HEJSAN^^
Idag så går jag in i vecka 35 så att nu är det inte långt kvar. Och vi flyttar nog in i huset nu till veckan det ska verkligen bli kul om nåt haha, Idag så har vi inte gjort mycket inte, ätit hos min mormor & morfar. Ska in till sveg sen ikväll och kolla lite.

Puss,


34+5

HEJSAN!!
idag så kom vi hem ifrån sälen, åkte dit igår och sov över skulle hämta husvagnen resan gick mycket bra. Har precis duschat och gjort mig lite fräch haha vi ska grilla hemma hos min mormor & morfar idag :) ska bli mycket trevligt. Sen så vet jag inte riktigt vad vi ska göra, ha myskväll ;) kanske.

Puss, bebylove


34+4

Hej hej!
Idag så har det inte varit världens bästa dag precis, gick upp kl 7 för att vi skulle till BM halv 9, så säger hon att min lilla bebis har växt 1 cm på sex veckor inte bra alls. så att det var bara för mig och lars att åka till östersund och göra ultraljud och kolla hjärtat, men som tur var, var allt perfekt allt var som det skulle vart så himla lättad glad och allt man bra man kan bli på en gång! Älskar verkligen min lilla diamant. Sen den 28 maj ska vi ner till mora och kolla cystan (eller hur det stavas) men den har nog inte växt skulle jag tro. Annars så rör den på sig hur mycket som helst längtar verkligen till det bär av till BB. Detärju bara 5 veckor och 1 dagar kvar om den kommer exakt på det datumet som är sakt. men hoppas att den kommer innan längtar så. Men nu så ska jag och Lars åka till sälen och hämta husvagnen ;) ha det bra.

Puss,

v 34;2

hejsan igen!
Idag så ska ajg till tandläkaren i enköping, så ska vi kolla på brödet & fiskarna och sen Ö&B :P mycket biliga saker där då, typ schampo och sånt. Nu är det bara 39 dagar kvar tills vi har våran älskling i famnen. Den tiden kommer att bli så perfekt. det ända vi ska köpa är ett sköt bord, sen så har vi precis allt. har träffat mamma, pappa syster,
och syster dotter den här veckan har haft det så kul, skönt att träffa familjen det var ett tag sen :) vi åker nog inte hem idag som det värkar men vi får se hur det blir med det. Det var just inte rätt låt som vann på melodifestivalen om ni frågar mig haha, The Ark var skit bra men det var lite töntigt när han tog av sig sin jacka haha :p men ändå. dom skulle komma på mycket bättre plats än 18:de. men men träffa ellinor igår också, men vi gjorde inte så mycket inte satt mest. 
Nu så ska jag gå och göra lite viktigare saker haha.

Puss, babylove <3 mami&papi

helgen :) 34,1

hej hej :)
har inte skrivit på ett tag nu men har varit lite upptagen med allt möjligt, vi åker hem i morron till lillhärdal igen. den här veckan har varit jätte rolig, vi åkte in till stan å träffa doris och hon köpte en massa bebis kläder så snällt så :) sen så har vi köpt en bilbarnstol  igår :P men jag kan skriva lite mer sen när jag har mer tid.

Puss bebylove<3

33+2

Halloj :)
Har inte skrivit på ett tag nu har inte haft så mycket tid till det men men..Nu så är jag nere hos mamma och pappa lars komner ner på torsdag, så jag får vara utan honom ett tag nu, men det ska nog gå bra. Det är så gulligt för att bebisen känner verkligen när pappa lars är i närheten eller inte, är lars nära och pratar så rör hon sig hela tiden, men när han inte är med så rör hon sig inte lika mycket :) så sött haha. Ska åka in till stan med syrran i morron eller på torsdag och kolla på present åt farsan så får vi se vad vi hittar för nåt. sen på lördag så ska jag och lars åka in och kolla lite :) saknar dig älsklingen min men snart så synes vi :)

Puss och hej alla glada :)

50 dagar kvar :)

Hejsan halloj :)
Nu så är det bara 50 dagar kvar sen så är våran diamant här, eller det kanske blir senare eller tidigare, hoppas verkligen att det blir tidigare, för mora ska ha semester stängt veckan efter att jag ska ha barn, och man kan ju gå över tiden med två veckor. Och det vill vi inte att det ska hända då måste jag åka 21 mil till närmsta BB. till mora är det bara 12 så att.. Köpte barnvagn gjorde vi igår också en jättefin, så nu så ska vi bara kolla på bilbarnstol. Oj, oj, oj vadman längtar, lars är så söt han längtar hur mycket som helst efter vårt barn, han är så barnkär. Älskar verkligen honom och är så glad att vi ska ha en familj.. :)

Kraam,

Hej igen!

Nu så kom jag nyss ifrån föräldra gruppen, tyvärr så kunde ju Lars inte vara med, han är ju i borlänge och jobbar :/ det var lite synd för det var första gången idag. Men nästa gång så ska han med. har fått mina kläder som jag bestälde ifrån halens, så nu väntar jag bara på att få komma i dom haha.

Kraam.  kulan<3

32+4

Hej!
Har varit hos BM kl: 08:30 lite jobbigt att gå upp så tidigt när man inte har sovit så skönt inatt, lillbebisen har sparkat eller sparkar kan man nog inte kalla det länre, nu är det som hårda knuffar. Allt var bra och vi lyssna på hjärt ljuden idag igen, gud va det slår haha så söt, ska fortfarande äta niferex järn tableterna.. och så ska jag äta mat med mycket järn i, och det finns ju inte så god mat med järn i förutom jordgubbar. Nu så har älsklingen åkt till borlänge och blir borta i två dagar så jag och kulan får klara oss själva, saknar han redan. Nu på måndag så åker jag ber till Bålsta och får träffa mamma pappa syster yster och syster dotter kitty hon är bara för söt, såg kort på henne igår känner nästan inte igen henne hon jar ju blivit så stor. Längtar efter min lilla bebis :)

Jessica <3 kulan för alltid

1 maj. (32+3)

Hallå hallå.
Igår så var det valborg, lars och jag var med olivia till brasan och kolla lite var inte så mycket folk där inte, sen så sköt dom raketer då vart olivia rädd så att vi åkte hem istället. Jag och älsklingen åkte till sveg och kolla där var det lite mer folk i alla fall. Lars åker till borlänge och jobbar i två dagar så att då får jag och kulan klara oss själva ett tag, men det ska nog gå bra. är i vecka 32+3 så att det är väl drygt 7, halv vecka kvar, känns som en hel evighet men det kommer nog att gå fortare än vad man tror. i morron så ska vi köpa en barnvagn, sen när jag åker ner till sthlm så ska jag köpa sköt bord bilbarnstol. sen så har vi nog allt. lars är hemma hos sig och sover lite och jag sitter här hos min moster, igentligen så är det jag som ska göra det igentligen men så vart det inte. I morse så gick jag upp kl 08:50 bara för att olivia och oliver kom och väkte mig..och i morron så ska ajg upp kl 7 ska till BM kl halv 9. Men nu så ska jag gå och roa mig på annat håll.

Jessi <3 bebis

RSS 2.0