Halloj :D

Idag så bar det av till Mora och det vart en shopping runda kan man säga haha ;) köpte på mig lite mycket kläder : ett skärp 4 st t-shirt till mig och sen så till thindra vart det 8 - 9 body's och ett par byxor, det va ju det hon behövde lite smått men hitta inga finna förutom dom jag köpte då. Joo sen köpte jag en skit söt ljusslinga som det är änglar på jaa går inte att förklara riktigt men söt va den.
Vi kom hem nu så vi ska äta lite nu snart.. Ska nog träffa mathilda och brännvall när thindra har somnat för natten får väl se vad klockan blir, men jag måste få gå ut och träffa lite folk känner jag.
Men nu så ska jag äta sen tänkte jag försöka lägga thindra men hon kommer väl inte vilja sova men hoppas kan man höhö!

hej hopp!


jaaha.

än så länge så har vi bara varit hemma det snöar ute blåser skit kallt är skit väder bara bajs, jag kan inte gå ut och gå eller nåt sånt för att fördriva tiden.. men men skriver väl om det händer nåt intressant


sveg..

jaa som rubriken lyder så har vi varit i sveg idag, jag kolla på en bikini till mig för vi tänkte bada på fredag..jag hitta ju e men nja jag vet inte. jag köpte i alla fall en julklapp till thindra och lite annat smått idag.
Sen när vi kom hem så la jag thindra i vagnen ocg gick en runda, så hon skulle få lite luft!
men jävlar i m8n själ va kallt det va fy..men men vad gör man inte för sina småtingar.

tisdag...

det va sol idag när vi vakna och glad vart man då..så det va bara att gå ut och gå tyckte jag, så vi gick upp kläde på thindra och la henne i vagnen sen bar det av en runda lite här och där.. det här är en sån liten by så man går igen om på 10 minuter haha.
så gick vi hem och åt lunch och satt hemma en halv timme, sen följde med min moster och hämta olivia och oliver på dagis.Men oliver sov så det var bara olivia. så vi gick hem oh kolla igenom olivias gamla kläder hitta lite finna kläder som thindra kan ha snart..

Som sagt thindra's pappa kom ju igår kväll igen, men han har så brotom när han är här det vart bara en halvtimme känns lite meningslöst på nåt sätt att han ens kommer hit. Han kan inte va hemma och bara va med sin dotter utan han ska iväg och göra nåt hela tiden så jaa jg vet inte.. jag kan ju inte säga vad han ska göra och inte så.
Men han har ju inte angagerat sig att komma och träffa henne när vi är där nere så varför börjar han nu ??
känns okcså lite konstigt, men jag vill ju att han ska börja bru sig men allas om knner han vet ju för fan precis hur han är går inte och ändra på den karl!
Men men är väldigt nöjd ska jag tala om för er att det är jag och thindra :)
Nu så ska jag göra annat hej svejs


snö, kallt och snö igen!

Jo nu så är jag här uppe i lillhärdal kom i lördags, träffa mathilda och brännvall på kvällen dom kom hit och prata lite sen så hände det inte så mycket mer den kvällen, igår så åkte vi in till sveg och greja lite och hem igen det finns inte så mycket att göra här uppe men det är skönt och va här ibland.. Igår kväll föresten så kom thindra's pappa hit och träffa thindra, det gick rätt så bra i början men sen när han skulle ta henne så börja hon grina, så jag fick ta henne men efter ett tsg så gick det lite bättre men lite små blyg var hon hela kvällen men när han skulle gå så fick han pussa henne och då gick det bra. Han ska kanske komma ikväll och träffa henne men det får vi väl se hur det blir.. När han säger en sak så gör han en annan så det går inte att lita på han, men han har ju träffat henne nu.

Idag så gick jag ut och gick med thindra i det här skit vädret hon små gnällde lite i början jag tänkte vända om men hon somna så då gick vi vidare och hon sov hela tiden. Har inte hänt så mycket mer än så.. har inte bestämt mig än om jag ska vara här över nyår eller ej (?) får se hur det blir....
Jag är dåra skit syggen på att kippa lugg tror jag hahah vet ju inte,har väl sett ut likadant  i håret ett bra tag nu dax med lite ändring! Men hallå i sveg finns det väl bara kärrinfrisörer så inte vet jag haha

Nee nu så är min lilla skitunge små sur så måste gå skriver väl om nåra dagar när det har hänt nåt trevligt, eller ikväll om thindra's pappa kom!

hare

....

Så nu ska jag gå och lägga mig snart, ska åka upp i morron tar tåget ifrån stan till mora så kommer min käre mormor morfar och moster och hämtar oss. Ska väl bli rätt så skönt att åka upp men ändå inte... 

Thindra somna för en halvtimme sen hon hade ju små sovit nu på kvällen så jag får väl skulle mig själv att det blev så här. 
 Men men skriver väl nåt intresant när jag kommer upp

hej så länge

Fredag,

idag gick vi upp kl 9 lite tidigt va skit trött kunde inte sova igår låg vaken säkert till 2, vet inte varför men skit samma, vi va ju ute och gick i morse och det spööööregna så klart när jag hade kommit en bra bit så det va ju bara att vända om, sen när vi kom in så börja det snöa.. så nu sitter jag här och inväntar att kl ska bli halv 3 för då ska jag till tandläkaren dåra igen höhö...

Hej Hopp! :)


hallå

nu sitter jag hemma hos syster eller ja hon är ju på IKEA men ajg och thindra är här, vi ska hämta kitty på dagis idag haha.. sen vid halv 3 så kommer pappa och tar över det hela. Idag så köpte jag lite kläder till thindra som hon ska få i jul då, såg en skit söt kläning röd rutig och en grå kofta till skit sött det måste jag köpa så hon kan ha det i jul, men det kan jag köpa sen när jag kommer upp, kina ska väl åka nånstans så får åka med henne då.
sen får vi väl se om jag är kvar där uppe till nyår eller ej!

i morse ringde jag BVC och kolla om thindra kunde ta sprutan i januari eller om hon kunde ta den där uppe, men hon sa att hon skulle ringa upp en, hon va tvungen att kolla upp det först, sen får vi väl hoppas att det gick för jag har ju bokat tågbiljeter nu höhö!
Jaa nu är ju thindra redan 5 månader fy fan va fort det har gått...Haha för ett år sen så ringde jag morsan och sa att jag va med barn hahaha oj oj vilken chock det va mamma var bara lung och sa att hon stötade mig vad jag än gjorde ajg här väl ändå världens bästa mamma<3 min förebild kan man säga :)

så nu är jag här med mitt lilla barn så söt så, haha kunde folk inte tro om mig men så vart det och jävligt glad är ag över det.


5 månader

MIn lilla skitunge 5 månader idag =)

image42

Nu så är det tisdag, höhö

Jahapp, igår så va jag och prata lite med monica jag och thindra va där i en och en halv timme :) och prata liote om allting kan man säga. Hon tyckte att thindra hade blivit så stor, det va ju en månad sen hon såg henne så det kan jag förstå, tiden går jävlagt fort. Sen gick jag och thindra ut och gick så hon fick somna i vagnen hon är skit snäll nu höhö va hon ju inte förut men det gör inte så mycket. Idag så har vi varit i bålsta centrum (hahaah) herregud! men jag och syrran thindra och kitty fika, sen skulle ju jag gå upp på lindex och köpa lite julklappar till thindra (gäller att börja i tid) jag fick ju en sån där rabbat sak av morsan handla för 400 och 300 i rabbat! Meeeeeeen när ajg är på lindex så inser jag för fan att jag glömt den hemma så då vart det ingen shopping för min del indag inte, så nu ligger den vid min mobil så jag inte ska glömma den i morron.

Nu har vi bokat om thindra's och min tågbiljet, vi åker nämligen upp till lillhärdal nu på lördag istället för den 15 dec, kännde att jag ville komma upp lite nu... få lite omväxling! Så får ajg fortsätta min julklapps shopping uppe där nånstans.

Aja har pratat lite med thindra's pappa nu dom här dagarna så det är ju lite bättre nu vi bråkar ju inte så mycket nu, men så säger han en jävligt dum sak!! Han fråga om han nya tjej fick träffa thindra självklart får hon det sa jag men så vräker karln ut sig att hon är thindra's styvmorsa what?!?! jag vart så jävlar förbannad!!!!! det är för i helvete jag som fött henne det är jag som är thindra's mamma! plastmorsa blir man om man är gift med den personen som har barn!

Joo så var det nån?! som komentera min blogg, om thindra's pappa.. antagligen så är det thindra'a pappa som muppar sig. eller så är det nån utav hans gammla flickvän vilket jag hoppas det är! men vet utav dom ? du kan ju skriva i alla fall vad du heter?

Aja men nu så ska jag kika vidare på lite annat skoj, hare bra :)

fredag kväll

Jahap, nu så gick theres kitty och jerry precis dom har varit här och ätit och fikat. Morsan baka så syrran och jag hjälpte till dåra, vi gjorde oss två skit sexiga socker flätor höhö!! riktiga bagare om jag får säga själv.
Tänkte väl kolla på idol eller nåt nu finns inte så mycket att göra. Men ha det

Ciaao

här är thindra en halv dag gammal så sööt :)
image41

våra bästa år

idag så var vi på BVC kl 10:15 lite tidigt tyckte jag dåra, men nu väger thindra 6.515 och är 63,5 cm lång :) börjar bli en stor lite flicka höhö! sen gick vi hem till syster så gick vi till skolan och fika eller jaa jag tog en festis bara. sen gick vi hem medans thindra sov..sen så nu har vi inte gjort mycket mer än så.

kollar på våra bästa år har inge bättre liv än så förstår ni.

Aah igår då så ringde thindra's pappa tills slut, och han säger att han ska träffa henne nästa helg men jag vet redan nu hur det blir så det är bara och skita i det och planera nåt annat.
ska börja sluta amma nu tänkte jag hon är ju 5 månader om 4 dagar, så mitt mål har ju varit ett halv år, är så duktig ja höhö.

Nee nu ska vi göra nått annat Ha de :)


hejsan.

Idag så vakna vi kl 11:15 skönt att få sova lite, sen gick vi ut och gick i en timme sen så kolla jag på tv, och nu har jag precis städat och fixat vårt rum. Satte upp två aficher eller hur det stavas. vi har inet gjort mycket alls. orkar inte just hitta på nåt, är faktiskt ganska skönt att bara ta det lungt också.

snart är thindra 5 månader tiden går fort, börjar bli riktigt tor flicka nu :) haha.

min lilla

image39

image40

sol & snö,

idag så har jag och thindra bara varit inne hon vakna för inte så länge sen så vi har lixom inte varit ute och gått, tänkte lägga henne i vagnen så hon fick somna ute men hon åt och sen somna hon, ville inte hålla på och böka med det då, och så snöa det så hade ingen lust och va ute och gå då. Men nu är det sol så vi tar väl en lite promenad snart.

Har beställt fått mina tågbiljetter nu, det blev så att thindra och jag åker upp i jul, men om thindra's pappa är intreserad så får han komma ditt där vi är. jag skicka en video till han igår på thindra men fick inge svar så han bryr sig ju inte så mycket.. men jag förstog nästan att det skulle sluta så här. väldigt tråkigt men vad gör jag? kan inte hjälpa att han fortfarande är väldigt omogen för sin ålder, han är fortfarande kvar i det där stadiet där man är med olika tjejer varje dag. men slut pratat om det.

Jag har varit på dåligt humör hela veckan, vet inte riktigt va det är men är trött och le på allt, ska bli skönt och åka upp till lillhärdal i jul och va där ett tag..så får vi se vad som händer.. men nu så ska vi gå ut. Heej då!

enköping

idag så har vi varit i enköping jag har tagit bort mig tandstälning dåra :) skit glad för det haha!! vi ska mat snart så tänkte bara skriva lite snabbt..som sagt så har det inte hänt så mycket idag. mamma har haft thindra medans jag har varit hos tandläkaren.. och det gick faktiskt bra, men hon skrek där ett tag men det va inte så farligt.sen efter det så gick vi och fika och handla på ica och sen sen åkte vi hem, och nu sitter jag här. Men nu så ska jag käka så hare heeej då!

vad var det jag sa!

Jahapp idag är det lördag och vi ska bara vara hemma. tänkte gå ut och gå med thindra snart för hon verkar lite trött, hoppas att hon inte håller på och bråkar i vagnen hon brukar inte vilja ligga i vagnen men nu den senaste veckorna har det faktiskt gått väldigt bra..

Jo Thindra's pappa sa ju att han skulle komma och va med henne på söndag, men han ringde mig igår och sa att han åkte hem istället och jobba där. jag blir så jävla less nu!! det har för fan gått 6 veckor nu snart!! Jag fattar inte hur man väljer bort sitt barn! blir så jävla förbanad på han!!!!!!!
Men från och med nu så tänker jag skita i han orkar inte bry mig längre han vill ju inte ha henne det är ju så tydligt. han säger en massa saker att vi ska åka bort och köpa en massa saker till henne emn sen så är det jag som står och betalar allt i alla fall, han säger att han ska komma och träffa henne men han skiter i det! fattar inte va fan han håller på med. Jävla idiot! så vill han att jag ska åka 40 mil med henne för att han vill att hans släkt ska träffa henne. Men jag har ingen lust om dom så gärna vill träffa henne kan för i helvete dom åka ner hit! Är så leeeeeeeesssssssss!!!!!!


mhm,

Jag har tappat lusten totalt med allting, jag vet inte riktigt vad det är...men orkar inte, jag är så trött på allt! förutom min under bara dotter thindra <3,

men jag skriver sen när jag är på bättre humör. vi alla har ju dåliga dag ar ibland. Och idag var det min.

blogg,

...vi gick upp kl halv 9 i morse, käka frukost och kläde på oss, så jag tyckte att vi kunde gå ut och gå som vanligt med ikke sa nicke när vi hade kommit en bit så börja hon skrika och gnälla ajg prova allt, men så kom jag på att hon inte hade ätit...och jag som ammar var bara tvungen och vända hemmåt haha, så åt hon och somna inne sen så vi får ta våran promenad snart men jag tänkte äta lunch först.
Vi går väl ner till min syster och hälsar på och kollar på våra bästa år, har missat det ganska mycklet men det gör inte så mycket för kollar man ena dan och sen efter en månad så har det typ gåt två dagar i serien lite segt men det är spännande!

Thindra är lite bättre idag, men igår kväll var hon röd runt ögongen och det ran tårar hela tiden,  snorig och hosta hela tiden..nu är det inte lika farligt. och hon har nog inte feber för hon är inte varm.
har inte hört nåt från thindra's pappa idag...vet inte om han kommer på söndag, men det är väl bäst för han att han gör det..det är 5 veckor sen han träffa henne. Att han inte fattar vad han går miste om en sån fin liten tjej och det är ju framför allt hans dotter! Men killar förstår inte sånt det är väldigt synd.
Finns väl säkert nån som är mogen och bra men inte thindras pappa i alla fall.

men så blir det lunch för mig sen en promenad till syster hare hej då :) 
image38

nåt (?)

såååå där nu har vi käkat och thindra har sovit i 3 timmar och är pigg, nu ligger hon och leker på golvet med sin favo leksak en claown som snurar runt på nå vis (?) aja den tycker hon r skit kul i alla fall. Jag är så sugen på att åka till IKEA och köpa mina hyllar skit snygg är dom men då var det ett problem att jag kan inte köpa dom nu har inte pengar till det, pengarna som är kvar är till thindra och blöjor..så går det när man gör av med pengar så fort, måste sluta beta med kort och ta ut pengar i stället, då har man lite mer koll.

Jag tänkte bada thindra här sen jag tycker att hon behöver det, så tänkte ajg bada sen när mamma och pappa kommer hem, så får dom ta thindra. Jaa för er som inte vet så bor jag hemma hos päronen :) men det tycker inte jag gör nåt.. och inte dom heller för den delen, 

Jaa jag prata ju med thindra pappa idag senare på dan, och han tyckte att jag skulle fira jul uppe där, där han bor för att han ville att hasn släkt skulle få träffa henne, men då har jag bara en sak och säga till om, va fan har bryr sig ju inte! och jag tänker inte släpa runt på thindra över allt. gud hon är ju bara ett barn och ingen sak! 
Nee vi får se vart det bär av i jul, låångt kvar (elelr igentligen så är det ju inte de)

Men nu så ska ajg leka med thindra heeej svejs :)
  

thindra

Min lilla thindris
image34

thindra hade lite gympa innan hon somna igår.
image35

bejb<3
image36

Det tar så lång tid att ladda upp bilder, meeen jag kan bjuda på en till för att hon är min underbara dotter haha. :)

så var det sovdax
image37

sjuka thindra

...i natt så har thindra sovit jätte dåligt, vakna nästan hela tiden hon är jätte förkyld och är lite varm jag har inte tagit nån tempen på henne en men ska göra det snart, hon är lite piggare nu när hon har sovit en stund. Vi gick upp kl 9 idag och fixa oss och gick ut och gick. Idag var det lite lättare att att lägga henne i vagnen än i går men hon kan ju ligga i vagnen utan problem nu men ibland så blir hon inte nöjd men det är bara att prova lite.
Igår så baka jag sockerkaka och negerbollar värsta hemmafrun hahaah ;)

Jag prata med thindra's pappa i morse och vi små bråka lite men det var inte så farligt. jag ville bara fråga när han skulle komma och hälsa på sin dotter, då får jag till svar att han skiter i oss och att jag får ta hand om henne själv, Jag blir så ledssen när han håller på så...han är så arg på mig att det går ut över thindra och det är så dåligt, jag vet att han inte är nån bra pappa, för allt han har gjort men det är ju mot mig han har gjort sånt..men ändå mot henne också jag vet inte vad ajg ska göra längre vänta på att han ska höra av sig eller komma ? då kommer det aldrig att bli. och jag vill ju att thindra ska veta vem hennes pappa är..för det är ju ändå henne pappa och det kan jag ju inte ändra på fast att jag skulle vilja göra det ibland :/  Och det värsta är att när han har skaffat sig en ny tjej så kommer han skita i thindra totalt och det vill inte jag! Men jag kan ju inte bestämma över han när han ska träffa henne. Han sa i alla fall att han ska komma på söndag men det får vi se hur det blir med det. tror inte att han kommer, han själv sa ju vi får se.

Men måste ta thindra nu hon är så himmla trött fast än att hon har sovit, men hon är ju dålig så då blir man ju slut. lägger in lite bilder sen som jag tog med riktiga kameran.

ciao<3

<3

Måste bara lägga in nåra bilder på Thindra :)

så sööt.
image29

min älskling,
image30

image31

hahaah
image32

<3
image33

Jag ska lägga in bilder från en riktigt kamera så att bilderna inte är så suddiga, men det tar så lång tid att ladda upp så jag orkar inte..men jag ska göra det i alla fall haha!

skit väder,

Idag så vakan jag och thindra kl 11, meen det var väldigt skönt att få sova ut lite och thindra behövde det nog, hon håller på å blir förkyld så hon har varit lite orlig i natt så hon fick sova hos mig. Hon vakan flera gånger lät som om hon inte kunde andras men det kunde hon ju så klart. vi kläde på oss och sen så la ajg henne i vagnen den här gången så var det lite gnäll först men jag tog inte upp henne utan nu när hon har klarat av att  ligga i vagnen så ska hon göra det.. Och nu märker hon att jag inte tar upp henne så fort hon piper, Men men efter typ 3 minuter  så gick det bra och hon somna..

Jag gick ner till posten och betalade lokalen som vi hade på dopet.. vilken surkärring det satt i kassan men min dag är inte förstörd för det haha!

Men nu så ska jag käka nudlar haah hej då :P

vill ha!

ska kolla på som sagt csi nu snart, är inte så där jätte bra längre men ändå. Thindra somna för ett bra tag sen hon va nog väldigt trött idag, hon har ju bara sovit små snuttar i dag, vill säga inget alls nästan så hon va lite grinig här på kvälls kvisten. Men det gjorde inte så mycket.

Jag va ju hos tandläkaren men hade dock inga hål :) vilket var bra. Nästa måndag så tar jag bort tandstälningen villket är så in i helvetes bra fy fan va skönt  å slippa den! Som sagt så blev det ingen IKEA idag för mig och thindra.. vi fika med ellinor istället och va ute och gick i kylan fan va kallt det är... Jag måste spara pengar till julkappar som ska in handlas snart till min lilla beby ;) Jag vet redan va jag ska köpa har spanat in en massa roliga saker. Det här är så kul när man köper saker till sitt barn alla pengar man har så går det åt thindra haha jaa inte alla då men det mesta.

Mamma thindra jag och pappa åkte till barkaby där och gick in på baby land ehh dra mig baklänges på en tallkotte fy fan vilken sittvagn´jag såg :O trode vart jag nå kär eller (?) den måste jag ha till thindra det vart verkligen ett sånt där habegär just då! har nog aldrig riktigt haft det men nu jävlar va det på allvar alltså. en emajunga med tre jul svart var den också, är ett måste ha alltså. Så har jag önskat mig av mor och far en skit snygg skötväska som jag också verkligen vill ha, jag tror jag kommer få den i julklapp haha men det är bara bra :)
men nu så ska jag kika på csi och tänkte nog hoppa in i duschen efter det men får se om jag orkar annars så blir det duscen i morron. Men ha det Ciao ;)


tjuhuu ;)

Nu har jag precis ätit dåra, thindra ligger på golvet å är lite små sur haha.. vände henne på magen nu så att nu är det bra. hon vill inte ligga på rygg längre men det blir ju för jobbigt för hennes nacke å ligga på mage hela tiden..
 ska till tandläkaren nu kl 18;20 :O lite sen tid för att åka till tandläkaren men det gör inte mig så mycket..

Ficka med ellinor idag räkmacka haha henne nya favo tack vare mig =)  jag vet hur manl uruar i folk go saker.

NU har thindras' pappa ringt och bråkat på mig som vanligt, den här gånger var det att han skulle göra ett faderskaps test och att jag är så världelös för att jag inte har nån utbildning och jobb jag kommer inte kunna klara mig senare när min mammapening är slut! Men jag säger han bara en sak skit i vad ajg gör, jag och thindra klarar oss så jävla mycket bättre utan hans hjälp vi får ju i och för sig ingen hjälp av hon om heller så.. han säger att han bara tänker betala underhålsstödet och inte mer.. Int ens en liten sak..han säger att hon får ringa själv om det är nåt..men hallå hon är ju för fan 4 månader ofta hon kan ringa och fråga då (?) och om jag ringer som jag absolut inte tänker göra så kommer hon inte att få nåt i alla fall. Han är så jävla barnslig och omogen så det finns inte, det är hans barn men han vill ju inte ha henne verkar det som..

Men nu skiter vi i det, Jag å thindra klarar oss själva väldigt bra :) haha!
 
Jo föresten så bakade jag kocosbollar igår hah orka inte göra nåt mer avanserat än så men skit go var dom, tyckte då jag i alla fall..men så brukar väl det va hahah :P farsan käka lka mycket han så det tyckte nog han också.

men nu så ska ajg ta och fika lite Negerbollar :P (sorry) men jag säger så

Ciao<3

fika med elinor

Nu är jag hos min syster var så jävla kallt ute så jag gick hit istället :P
Idag så ska ajg fika med elinor en räkmacka haha hon vart såld i den mwahahaha tack vare mig x) skriver mer sen om den här dan

ciao <3


jojjomän!

måste bara säga tack johanna för att du fixa min sida :) jag själv är ju så jävla oteknisk så det bara skricker om det mwahaha.

söndag,

idag så har vi varit på IKEA och shopat lite :) köpte mig ett par saker mest fotoramar, en fisk matta till thindra, jag hade ju valt ut en hylla som man skulle plocka får nag själv lagret. men när vi kommer fram till kassan så har ajg för fan glömt den :@ va faa! Så vi får åka tåg dig jag å thindra i morron kasnke eller nån gång i veckan. För det va ju meningen att mina foto ramar ska stå på den kanske köper mig två st haah dom är ju för sävla snygg. Vi åker nog in i morgon igen så känns det nu i alla fall, kan jag gå i jackobsberg centrum och köpa saker till mig å thindris.

I helgen så har vi faktiskt bara tagit det lungt syster å hennes lilla familj va här å käka mat igår för att vara exakt sen så jaa va vi som sagt på ikea idag.
Och Thindras pappa har fortfarande inte träffat thindra än, tycker det är på tiden att han tar sig i kragen och träffar henne. va lixom en månad sen.. :O

tänkte nog baka sen om jag orkar, beror på när thindra somnar hon vakna nyss hon har sovit i en timme så att hon lär nog va vaken ett bra tag till.. får väl se om det blir äppelkaka eller små kakor haha jävla bakamäniska jag är, är ju som en gammal kärring x) men det får man fan ta coh bjuda på om man är en morsa haha! 

image28

hejsan,

ja idag så har det inte hänt så mycket.. men vi va och fika med mamma och hennse kompis och dotter!

Imorron så ska vi till graven och tända ljus och lägga en sån där barr-kotte-grejs (?) jaa ni förstår.
som sagt har ajg inte så mycket att skriva. orkar inte igentligen. Joo vi mår bra thindra ligger och leker på golvet eller kollar mest på tv haha så söt så =D

Vi tog sen massa kort idag.

image21

image22

image23

image24

fin väder,

vi vakan kl 8 i morse, så då gick vi upp jag käka frukost och fixa mig och thindra låg på golvet och lekte med sina leksaker som vanligt.. Det är ju så fint väder så vi tog en promenad. La henne i vagnen och hon somna som på en gågn haha tycker väl om att ligga i vagnen nu får vi hoppas.. hon hade lite problem med det förut.
Nu håller jag på och kollar på våra bästa år, och skriver i bloggen samtidigt så får vi se hur det här blir haha :P men men..

Idag så ska jag ge thindra potatis & majspure för första gången det ska bli kul :) lägger in bilder sen på det
Hej då
image20


RSS 2.0