16 juni tisdaaaaag !

Ja nu var det ett bra jävla tag sen jag skrev här.. så jag kände att det behövdes en liten uppdatering nu. jag passar på när ellinor sitter och pratar i telefon och är osocial som vanligt (host)
jaa åter till min uppdatering här nu då.. som sagt så har jag flyttat och har hunnit bott där i en och en halv månad så det är väl nice på sitt sett lite tomt å tråkigt inte så hemtrevligt som jag hade förestellt mig att jag skulle ha det.
 meeeen den saken får jag fixa med tiden som kommer.

Så thindra har varit hos sin farmor nu i en månad så att jag har hunnit fixa och greja på lite med allt möjligt.. och jag hat fått känna mig som en 19 åring som jag bara är..
Och i morgon så kommer thindra hem igen vilket ska bli så skönt så jag får mysa och kramas med henne :)

men sen så åker thindra iväg med sin pappa och ela faderullan på söndag så ska hon vara mycket med sin pappa så i sommar blir det nästan en ledig sommar för min del, men ska träffa thindra så mycket jag kan.. sen blir det en mycket stor förändring till hösten men det tar jag inte upp här och nu..
meen nu ska jag sitta här å lyssna på en sjukt bra låt muwahaha och längta tills i morgon när jag ska få en bamse stor kram av min lilla älskling :D lääääääängtar som faaan


RSS 2.0