fredag !!!

ÄNTLIGEN FREDAG !

Ikväll blir det utgång, alltås bowling sen party party! Thindra ska till sina pappa i helgen så då passar ajg på att gå ut med roligt folk. Och lite senare idag så kommer Elli till moi hon ska fixa sig här innan vi drar ut, mutcho trevligt att umgås med den flickan igen =)

Ciao bella!

25 februari

Har lämnat thindra på dagis för en timme sen, jag har diskast (eller okej det är diskmaskinen som diskar men jag hade på den) sen har jag plockat upp lite här. sen har jag ju varit ute och gått, sen har jag beställt en klipp tid också ska klippamig kl 12 vilket är bra för det va ett tag sen jag gjorde det, så mitt hår behöver frächas upp haha !
sen så måste jag ner till centrum och kolla om jag hittar en tröja eller nåt sånt, finns inte så mycket att välja på där nere men va fan ibland har man tur.
Igår så va vi ut till ellinor jag och madde. och amanda var där så det vart en liten "tjejträff" och elli ser mycket bättre ut nu eller hon har ju alltid gjort det men nu har svulnaden gått ner jävligt mycket tycker jag, vilket betyder att hon snart kan gå ut och då menar jag en kväll där det är sprit med i bilden haha det är fan det ända jag tänker på ;)

Till förotsskogen !!

ska bara skriva ihop ett snabbt inlägg här innan madde kommer och hämtar mig. jag och thindra skulle ut till elli idag men nu blir det bara jag, orkar inte ha med thindra känner jag så hon får vara hemma med sin mormor. Så skulle madde också ut till elli så då slog vi två flugor i en smäll (som man kan säga om man är en gamal kärring) då åker jag med madde ut vilket blir bra, slipper jag ta bussen ut. så i helgen blir det utgån med lite kul folk och elli ska komam med ut också om hon orka :D men jag veeeeet och hoppas att hon komemr med ut för då blir jag extra glad:D

Ciao !

Hej Hopp

...Ja nu börjar jag varje inlägg lika, att jag måste börja blogga igen men som om jag gör det (NEJ) mahahah tar alltid flera dagar eller veckor innan jag skrivker igen!
Men som sagt så börjar jag med att uppdatera om Thindra som går på dagis nu, vilket jag tycker är skönt så får jag lite fritid för mig själv.. trode jag, nu är det så att jag måste gå på arken och söka jobb 2 timmar tis, ons ,tor dom dagarna hon är på dagis. Så jag fick inte så mycket tid tilla tt göra annat. Jo juste så har lars (thindra´s pappa) och jag börjat prata om att thindr ska vara hos oss varannan vecka alltås ena veckan hos lars, å andra veckan hos mig.. men hon ska fortfarande gå på samma dagis.

I helgen så var jag ute med syrran å en massa andra kuligt folk =)´vi va och bowla eller jag satt mest å va stöd å heja på. sen drog vi på biffen för att rilles va stängt haha trode det skulle bli en så där kväll men det vart en ac nice kväll haha hade huuuuuur kul som helst:) så det måste göras om. Vilket det ska nu i helgen med madde elle och bågra till vet inte vilka som ska med men ju mer folk det är ju roligare blir det tycker jag då iaf:)

Ja sen så skulle jag ju igentligen upp till lilla lillhärdal i helgen men kom ju aldrig så långt jag märkte dock att jag var efterlängtat va ju några stycken som ringde skicka sms å hade sig å fråga om jag va där eller om jag kom upp så det va ju kul, men för det första så måste jag upp vääääldigt snart för att umgås med min bästastebästa joacim =) så very sooon here i come;) (klaga inte på min engelska, men ellinor jag slår vad om att du ser haha vad det står) så den bjuder jag på!!
I morgon så ska Thindra och jag åka ut till ellinor å hälsa på efter som det va ett tag sen lilla thindra träffa ellinor, så jag tror nog att dom saknar varann lite smått.. ja nu så måste jag spara på mina berättelser tills nästa gång så att jag har nåt att skriva då.

Ha det göttans ciao!


Onsdag

Nyss hem kommen ifrån lars, thindra och jag spendera natten där kolla på film så fick thindra träffa sin pappa också annars tar det 2 veckor innan hon träffar han igen. Men det har gått väldigt bra för att det ska vara vi annars blir det bråk så fort vi ser varann men nu gick det bra.

I helgen så kidnappa amanda och ellinor amarisa för att hon hade fyllt år, så vi ville ha en överaskningsfest på krogen, men kvällen börja lite dåligt, stället vi skulle till hade inte varit öppet på 2 veckor så då börja alla bli lite irriterade och så visste vi inte vart vi skulle ta vägen men efter ett tag så gick vi till chaplin´s och där vart vi full å glad haha har fan inte haft så kul på länge :D Så nu vill jag verkligen ut igen haha det är beroendeframkallande att festa iaf för mig;)

Lyssnade på rihanna - disturbia elelr va den heter alldeles nyss vilka minnen man kan få av en låt haha jaja men det är bara kul. Ne nu ska jag gå och städa å greja på.

Hörs då hej


Ute kväll med ett härligt gäng;)

Elle å jag haha ;)
Haha vi kanske inte är så nykter här då men fina är vi ändå haha ;)



                             Det här är mina nya grabbar haha;)


Me and my bebi


RSS 2.0