fredag.

idag så har jag varit i centrum med min käre syster och vi fika som vanligt haha det gör vi jämt men det blir så. sen gick vi och kolla lite i affärer om vi hitta nåt jag tänkte köpa nya klädert ill thindra men hitta inga kläder.
Men jag köpta i alla fall badsaker till henne det är gummidjur om jag säger så då, sen köpte jag ett linne till mig och tre örngott jag tyckte att vi behövde det.
Sen givk vi hem till theres och kolla på våra bästa år.
senare så gick vi hem och thindra somna i vagnen, när vi kom hem så sov hon fortfarande så vi rulla ut henne på balkongen. Jaa mer har det väl inte hänt idag. Får se vad vi gör senare ikväll om det blir nån film eller bara tar det lungt.

Men men nu så var det allt för mig hej hej :)

trött!!

Tack Carolin för att du fixa min blogg :) måste bara skriva det haha..

Imorse vakna thindra redan 07:20 jag va eller jag är fortfarande skit trött men hon ska upp så tidigt i alla fall, förut kunde hon vakna kl 9 och det är bra för mig då hahaah.. Men jag har precis duschat nu så är lite piggare.
Det regnar ute nu så har inte så stor lust att va ute och gå nu.
Så är det ung föräldra grupp idag kl 3 tänkte gå på det har inte varit där på 4 månader tror jag nu är det dax att komma ut lite så att thindra får träffa andra bebisar och så..

senare idag så ska vi åka och kolla på en nu bilbarnstol åt thindra då.. det va rea på dom på babyland så får väl passa på, jag vill ju köpa en ny barnvagn också men det får vi vänta med ett tag till :/

Men nu så ska jag fixa i ordnig mig och ska vi kanske gå ut i alla fall får väl se om det fortfarande regnar då.. Hoppas inte..

Ha det bra tjuhuuuu ;)

fram och tillbaka

Idag har jag gått samma väg fram och tillbaka tusen gånger först i morse sen på eftermiddan och nu kom jag nyss hem!! :O  snacka om att jag har lite att göra när man går samma väg. Men jag var ju ner till syrran och om man går den vägen så går det snabbt haha jag hade faktiskt ont i benet just därför tog jag den vägen. Så thindra har fått mycket luft idag :) vilket är väldigt bra. Jag har inte gått så värst mycket när jag va där uppe så jag tar igen det nu.
känner att jag behöver det. HÖHÖ!

Jag tänkte baak morotskaka sen när vi har ätit midda, men morsan är och handlar mat nu kommer bli sent det här och jag är redan hungrig.
Thindra ligger och sover på balkongen så jag passar på att skriva här i lungn och ro haha. Lägger väl kanske in bilder på thindra senare. hon är 7 månader och 1 vecka nåt sånt fort går det och då menar jag jävligt fort.

Hellu ;)

...Nu så har jag precis beställt bilder ifrån ifolor en jävla massa bilder på thindra, mycket roligare så kan man ju sätta in dom i ramar och grejer istället för att kolla på kort på datan.
I morse så vaka thindra kl 7 men vi gick inte upp förns vid 08:20 jag var så jäkla trött. Sen åt vi frukost och gick ut och gick i en timme. Sen har vi bara sutut inne.
Ska kolla på våra bästa år sen haha, sen efter det tar vi nog en promenat till är ganska kallt ute men det är skönt att gå så får min lilla skitunge luft också.

Jo så var det ju så om det va nån som kunde hjälpa mig med min design på bloggen? vete fan varför min försvan ?! :/

Men nu så ska thindra sova lite hon sitter på golvet och gnäller lite så ska gå, Skriver senare ikväll.

/ Jessica & thindra<3


:/

Vet inte vad som händ med mn design, vart alldeles vitt så va faaan ?! :/ kan nån hjällpa mig med det vore det snällt.
Igår åkte vi till uppsala och kolla på en sittvagn men vi ska vänta lite med det. sen kolla vi bara i olika affärer hade inga pengar till sånt nu.
Det har ju kommit lite snö inatt fy tycker att det kan bli sommar nu faktiskt.

Men nu så ska ajg gå ut och gå med thindra, sen går jag väl till min syster eller nåt sånt.
PUSS


lördag.

Nu är jag nere i bålsta igen och här finns det en dator så nu passar jag på att skriva lite..I morgon så blir min älskade dotter 7 månader shit tiden går allt för fort. Jag har inte skrivit på ett väldigt bra dag men ska försöka skriva så ofta jag har chansen till en dator.
Vi va i täby centrum idag och shoppa lite saker köpte strumpor och pyamas till thindra ohc till mig 2 t-shirt, strumpor och benvärmare.. Thindra har lärt sif att åla bakot och runt haha men inte framot så det är lite segt åt henne. höhö!

Hon tog sin andra spruta förnågra dagar sen och jag trode hon skulle skricka som fan men hon satt bara och log så snällt, men senare på natten så fik hon 40c feber så synd om henne viller verkligen att det var ajg som skulle må så dåligt i ställer för hon. Men hon vart mycket bättre senare på dagen igen.

Men nu måste jag gå och kolla på filmen om är på 5:an verkar så intressant höhö. skriver mer i morgon.

Puss / Jessica & Thindra

...

har inte skrivit på ett tag men har ingen dator. Kommer att skriva så fort jag har tid. Men just nu så har jag inte tid haha

RSS 2.0