070328

idag är det fredag som så många vet men jag skrev det i alla fall. Thindra sover i vagnen på balkongen och jag passar på att sitta här och lyssna på musik. för sånt kan man inte göra annars när hon är och klänger på mig hela tiden. hon är verkligen mammig av sig, det är väldigt kul men det kan bli jobbigt ibland också.

morsan ringde och kolla när min vagn komer och det gör den nästa vecka så då har jag en ny vagn, vilket verkligen behövdes. det är ingen sitt vagn utan det här är en vagn som jag nästan redan ahr.. men jag vill att hon ska kuna sitta mot mig ibland om det är skit väder eller om hon sover. så kan man fälla ner ryggstöden ända ner och fälla över handtaget så man slipper bytta på hela sittdelen som jag måste göra nu på min vagn.

idag så var vi ner till lkaren också men allt var bra med henne och så det var mycket bra. sen gick vi och fika med mamma och en massa andra. KOmmer lite bilder på thindra här nu va ett tag sen så...

Thindra är redan 9 månader och 8 dagar :)

     

onsdag.

i helgen så vart jag magsjuk vilket inte alls var så kul kan jag lova, men nu så är jag frisk igen som är väldigt bra haha. Men nu är det så att thindra inte vill äta brukmat igen så nu blir det tilla tt laga mat riktig mat till henne, vist det är väl inte så farligt men det är inte alltid man vet vad man ska göra , det är väldigt väldigt jobbigt.

Idag så har thindra ätit korv ris och morötter och vad det blir till middag är nog korv och potats hon tycker om korv och det äter hon bra av och kex rån med mjukost på det älskar hon verkligen. hon äter ju inte gröt heller så hon får vanliga makor på morgonen.
ne nu ska vi nog gå en sväng elelr göra nåt anant.

thindra 1 vecka ;)
image48

kväll

Ja nu så har dom åkte hem, thindra har badat och ligger och sover nu, mamma och pappa sitter och kollar på tv och jag sitter här och lyssnar på musik..

min kusin mickaela va med thindra hela tiden hon älskar verkligen barn :) sött !
vi käka som sagt tacos och ficka choklad tårta skit god köpt dock med god ändå.

Och i morgon så ska vi åka och köpa barnvagnen HAHA :D jag är skit glad :) :)

men men har inte så mycket mer att skriva !

HEJ DÅ !

Fredag

Jahaaaaaaaaap.. idag så komer släktingar på middag och det blir tacos och då undrar ni säker varför vi inte äter påsk mat så är det så att det ska vi göra i morgon med några andra haha. Och igår så kom det två påsk kärringar till oss jätte söta det va några barn ifrån trapphuset haah.

Men nu så är det så att thindr aär jätte trött å grinis så jag måste ta henne nu så skriver mer sen hej hej så länge

fint väder !

Det är verkligen skit fint väder ute nu, så thindra och jag ska gå ner till centrum snart så att jag kan köpa hårfärg och kolla på kläder till henne så klart det är ju 20:e idag höhö.

Nu har thindra vaknat och ätit köttbullar med grösaker och potatis till efterätt fick hon päron och mango det tycker hon verkligen om.  just nu så försöker hon ställa sig upp, hon håller i stolen oich står på knä haha så sött.
men nu ska vi börja på att klä på oss efter som vi ska gå till syster yster det är en baraffär som säljer begagnade saker. får väl se om vi hittar nån rolig leksak..

hej hej.

070320

Idag så blir thindra 9 månader :) stor flicka nu haha. och nu äter hon brukmat väldigt bra. :)

idag så vakna vi kl halv 8 så då var det väl bara att gå upp. Men nu så ligger hon och sover igen haha då får jag passa på att sitta här och skriva lite snabbt. idag så ska jag färga håret :D äntligen..nu måste det ändras har varit brunett så länge jag kan minas. antingen så blir det mörkröd eller blond med mörka slingor..har inte bestämt mig riktigt eller så blir det inget höhö.

070319

Imorgon så blir Thindra 9 månader, har gått väldigt fort. Sen idag så åkte vi och kolla på en ny barnvagn och jag vart så kär i en att jag bara måste ha den. Thindra sitter jätte bra i den verkligen, man kan v'nda handtaget åt båda hållen ,så kan man fälla ner så att hon ligger helt också. vilket är skit bra. den ska jag köpa.

Men som sagt så ska jag sälja min andra vagn Brio 06 svart. men alla tillbehör så klart för 3500 - 3000 kr. så om nån vet som behöver en vagn så hojta till.

Men nu så ska ajg gå och köpa en blomma till nettan bara för att hon baka åt oss till thindra's dop. för ett halv år sen hahah usch va dum jag är som ger henne så sent. men bättre sent än aldrig

Puss å hej

hallå

Jo nu är det så att jag ska sälja min barnvagn om det är nån som känner nån som ska köpa en begagnad så är det bara att hojta till.

:@

MEeeeeeeeeeeeeeeeeeeen jag hade skrivit ett långt och bra inlägg och sen när jag skulle spara det så försvan det så nu vart det, de där lilla !!!!!

lördag !!

Nu kryper Thindra hela tiden, vilket är skit bra haha, så nu är det inte så jobbit för nu kommer hon ju fram själv.
Och hennes tand håller ju på att växa ut, hon har varit gnällig i 3 dagar men nu verkar det som om der har blivit bättre. snart fyller hon ett år jag tjatar om det hela tiden men det har verkligen gått fort. om sex dagar så blir hon 9 månader (!) vart har tiden tagit vägen.

Idag så har mamma pappa thindra och jag varit i stinsen och kollat litye hitta två par byxor men köpte inga för jag vill åka till barkaby auotlet haha vet inte hur det stavas men dom som vet vad ajg menar fattar ;) för där finns det en lee affär som säljer lee byxor mycklet biligare så tänkte kolla fötst om jag hittar några byxor där.

Hejsan

2008-03-14

Hallå där.
hittills dena dag så har vi varit med theres och kitty alltså min käre syster vi har varit på lindex och kollat på kläder och käkat lunch.. sen inte så mycket mer. och nu så ska ajg gå och fika med liza alldeles snart.

igår så va ellinor och jag thindra så klart också, jo vi va inne i stan och kolla lite jag köpte bara ett par örhängen haha vi gick inte in i så många affärer..

men nu så ska jag gå och fika med liza hejsan !!

foton

   

Det vart två små bilder men ni ser ju i alla fall..

thindra

jora så att nu är man tillbaks ifrån centrum. fika med ellinor vi satt och prata lite om allt möjligt, sen kom amanda och satt med oss lite senare ändå så kommer alex och efter det kom sebbe så vi vart några st haah några det va 4 pers hahahaha x) aja skit samma vi prata gamla minnen och om allt möjligt kul man gjort. tänk vad man förlorat kontakt med vänner när man slutar skolan skaffar barn eller pojkvän/flickvän nu behöver det ju inte vara så men oftast. Jag har ju börjat träffa vännern nu när ajg har flyttat ner igen och desutom nu när thindra är lite större så är det lite lättare. vi satt och fika i 2 timmar så man märker att jag och elle har mycket att prata om, men ändå så hade vi mer att säga men såna saker tar man inte upp när andra är med haha. Ska nog kanske träffa liza i morgon men hon va förkyld så jag vet inte hur det blir med det.

Jo som sakt thindra håller på å få en tand man ser det lite men ändå, så nu är hon lite gnällig men det går väl över hoppas jag :PJaa snart så är hon 1 år tiden går väldigt fort hon är redan 8½ månad nu lixom (?) Men lite kul blir det ju när dom blir äldre då börjar det hända mer saker och så kan jag göra lite mer. efter som jag ammars så har jag aldrig lämnat bort henne ja en timme då men en hel dag har jag inte gjort.
Så är det ju påsk snart thindra ska få ett litet påsk ägg alltså lite kläder haah ja det ska börjas i tid hahah.

snart så kommer syrran å kitty hit så det blir lite trevligt med folk.  ska lägga in lite bilder senare men det tar så himla lång tid för en bild så man orkar inte men ska lägga in två i alla fall så ni får se hur stor hon har blivit.

/jessica

fika med ellinor

ja jag skriver som sagt lite kort här nu bara för att jag och thindra ska ner till centrum och fika med ellinor förstår ni. men först ska gå vi en svänge, sen in på biblan för att låna en bok om mat för småbarn. thindra äter ikke burkmat så måste laga mat själv till henne och hon får nästan samma mat hela tiden så ville prova nåt nytt :)

Men jag skriver sen när vi kommer hem Puss å hej

11 mars

Hallu ;)

Jag måste bara säga att tiden går så jävla fort. det är redan mars men det blir väl så när man har barn eller är det kanske så för er andra också? längtar verkligen tills det är sommar jag har planderat så mycket som jag vill göra. får väl se om det blir nåt av det haha det brukar va så när jag planerar nåt.

Jo igår kväll när vi skulle åka ner till min käre syster så kröp thindra 5 steg så nu är hon verkligen en stor flicka haha, men det va på mattan hon kröp på golvet är det lite halt så där ålar hon fortfarande men ibland så kommer hon fram 1-2 steg det är en väldigt bra början. mamma sa att kitty min systers barn kröp och gick här första gången och nu vart det så med thindra också lite kul.

Nu så ska morsan och jag baka nåt, medans thindra sover på balkongen. Hejsan !

080310

hej!
Tänkte bara samanfatta mig lite kort här nu ska åka ner till min syster.
Thindra och jag har flyttat hem till mina föräldrar igen bara så att ni vet, så nu kan jag skriva blogg lite oftare. Thindras pappa och jag är jätte bra vänner vi kände att det var bäst så här. så nu var det sagt.

Men skriver mer i morgon Hejsan svejsan.

Tandläkare & simhall

Vi kom precis hem ifrån tandläkaren, thindra sklle ditt hon prata bara om hur man skulle borsta tänderna och vad dom fick äta och sånt som man redan visste. Sen efter det så tog vi en promenad så att hon fick sova, så nu ligger hon på balkongen och sover.
kl 1 så ska vi gå och bada tänkte att det kunde va lite kul jag bada med thindra för 2 veckor sen och hon verka yucka att det va kul så nu ska vi göra det här i bålsta där det är lite roligare simhall.

Thindra kryper snart hon står i krypställning eller vad man ska säga och gungar så snart så kryper hon. just nu ålar hon fram haha. Hon har inte fått nåra tänder heller vilket jag tycker är bra efter som jag ammar henne på kvällarna. Och hon äter inte burkmat utan jag får laga mat själv till henne en lite kärsen flicka men det gör inte så mycket.

Vi åker nog hem idag eller i morgon får väl se hur sent det blir efter som vi ska bada och sen så skulle jag ha fikat med liza också idag men vi får se hur det blir. Skriver ett inlägg innan vi åker hem

Puss


RSS 2.0