Nu sitter min lilla gosegris

och äter lunch, så jag passar på att skriva lite i bloggen. Nej hon sitter inte själv vud köksbordet jag sitter här med henne. Så galen är jag inte, för lilla thindra kan klätra i stolen, en dag så satte hon sig på knä i stolen herregud mycket farligt jag säger till henne självklart men när det gäller barn så måste man säga till 111060 gånger för att dom ska förstå. Men sen så sitter det så att dom förstår efter 2-3 gången haha! Thindra fyller 1 år nu på fredag vilket betyder att det redan har gått ett år sen, herregud vad tiden går fort förstår inte att det fått 1 år. Men men det ska väl vara så.
Tycker det är väldigt synd att ellinor inte kunde komma upp på thindra´s kalas men så är det. Hon skulle fixa ett litet kalas sen ahah, ne men när vi kommer ner så får vi fira thindra en gång till :).

Men nu så ska jag passa på att kolla annat också medans hon är rätt så lugn.

HEJ HOPP!

kommer en bild på thindra här också


Nu sitter jag

här i soffan och kollart på datan, finns inte så mycket mer att göra thindra sover ute i vagnen, och det är blås väder och 12 grader ute. Vi är uppe i lillhärdal nu om ni har missat det. Så här vart vädret dåligt igår.. Annars så har det varit varmt och skönt, strand väder i några dagar så jag tycker att det är skönt att det är lite dåligt nu.
Inatt så sov thindra faktiskt ganska bra.. Ja hon vakan ju som hon alltid gör men det va ju inte varmt i rummet inatt i alla fall.
Idag så kommer min lilla söta kusin oliver och ska vara här ett tag lilla säger jag han är ju 4 år men han är liten ändå hahah ;)

Jaa mer har jag just inte att skriva efter som kl bara är typ halv 11. Får väl skriva mer sen då om det händer nåt kul.

Mami<3Thindra :)

Soooooool!!!!

Fy fan va varm å skönt det har varit nu i några dagar, eller skönt säger jag det har väl varit jobbigt varm men kan inte klaga när solen väl är framme. Vi va på bad stranden idag, men thindra somna på väg till stranden så hon fick ligga i vagnen medans vi sola lite. Nu är jag aldeles röd på axlarna och armarna å det svider som faaaan! men det går inte att göra nåt åt det nu just, har på after sun men det hjälper bara i några minuter sen så bränner det igen. Får skylla mig själv att jag inte har solkräm på. Så har jag fått lite färg i ansiktet vilket är ganska bra.

Thindra fyller 1 år om två veckor, vi har hyrt ett församlings hem som vi ska ha kalaset på, vet inte riktigt hur många som kommer men det märks. Thindra har 5 tänder nu så det är lite smått gulligt ja. Och hon kan stå själv nu lite längre men hon sätter sig ner själv efter ett tag. Men hon går inte själv. Det kommer väl med tiden.
Nu ligger hon och sover, hon har haft lite svårt att somna i några nätter nu så det blir ganska sent, är väl värmen kan ja tänka mig. Och hon säger titta till PRECIS allt och nu menar jag allt!
L jag och thindra va ute och åkte lite bara så åkte vi förbi ett gäng kossor så stanna vi så att thindra skulle få se ohc hon gapa ovh vart skiiiiiiit glad å ba; titta titta titta och peka. Va väldigt kul att se hur barn kan bli glad att en ko :)
Vi ska ju åka på kolmården i sommar med henne också. vilket kommer uppskatas av min lilla sötnos :)

Men nu så ska jag nog gå och lägga mig medans thindra sover så att jag får sova lite innan hon vaknar, hon sover inte hela nätter än. men vi får verkligen hoppas att hon gör det snart. för jag behöver verkligen sova en heln natt.
Hej hopp!

Sola sola sola

...det har jag gjort idag så nu är jag aldeles röd på armarna och bröstet hahah. Jag kan ju inte bli brun så jag blir bara röd okej pyttelite brun blir ja men det är inte mycket att komma med.
Vi va med ellinor idag ett litet tag, hon skulle på körskolan och vi bor ju åvan på körskolan så det passa så bra att gå ner en trappa sen frame ;).

Senare på kvällskvisten så gick thindra och jag ut på gräsmattan med lite leksaker och satt där å myste lite. skönt att vara ute i fin vädre. Sen gick vi in å jag baka negerbollar mmh ;) sen somna min lilla tös. Mer har det inte hänt denna dag.

Imorgon så ska jag ut till ellinor å bada i poolen å bara umgås, medans thindra får stanna hemma med mormor å morfar.

Idag så har

vi inte gjort så mycket, varit ute och gått till banken, sen gick jag ner till komunhuset och lämna dagispapper efter som thindra ska börja på dagis till hösten och jag ska börja plugga igen.

Thindra fyller 1 år om 19 dagar :O fattar inte alls vart tiden har tagit vägen det har redan gått 1 år sen vi åkte in på bb eller ja nästan ett år då men det känns som om det va igår vi kom hem ifrån bb haha :)
Nu ligger min lilla sessa och sover på balkongen i det fina vädret. tänkte vi skulle gå ut sen när hon har ätit lunch det blir en sen lunch för henne idag. men det gör inte så mycket.

Jag har just inget att skriva riktigt men om det är nåt så är det väl bara att fråga hahha,

HA det bra =)


RSS 2.0