Yeah !

Helgen var så jävla sjuk eller i iaf fredan fy fan hahahahh shit det va ju jävligt kul.. specielt det som hände elle vilket ni kan läsa på hennes blogg !! Sen lördagen var dock jävligt tråkig men det va kul att morsan kom ut lite...

Jag sammarfattar helgen kort:
Fredag : SJUK kväll !! fy fan
Lördag: var dock en aning dö tråkig
Söndag: ska gå och fika med elli !

Torsdag !

Hej hopp !
Imorse vakna jag av att klockan ringde 06:55 men thindra hade sovit lite dåligt inatt så hon sov så fint vid den tiden så jag tänkte att vi kunde snooza liiite men det vart att vi snooza till 07:45 så då jävlar vilken fart det vart på mig, vilket det sällan blir på morgonen. Men vi har kommit försent till dagis hela den här veckan så nu känndes det lite dumt att vi kom kvart över nio inte så farligt men ändå. Jag gick på ica och köpte scampo till thindra sen gick jag till komunhuset å greja på där. gick vidare hem och satte på en tvättmaskin och plocka in disk i diskmaskinen så nu har jag precis hängt tvätt.. Känner mih väldigt duktig idag höhö!

ska snart gå ner och hämta fillefjonkan på dagis men ska lägga in lite låtar på min mp3/ipod hah vette fan vad det är jag har men lyssna på musik kan man iaf det är ju alltid trevligt. Sen ska vi möta upp mormor (thindra´s mormor) och handla med henne. måste ta ut pengar idag och betala alla skulder innan det blir ännu mer.. fy fan va jobbigt, men sånt får jag skylla mig själv för att jag lånar hela tiden!

ne nu ska jag börja bege mig neråt mot centrum tänkte jag..
Hej hopp tjolahpppppppppp!!!!

16/3-09


Jag vill ha!!!!!

keep up the good work.

Nu sitter jag hemma hos ellinor i förortsskogen och vi gör oss i ordning för vi ska åka till västerås och träffa världens nicaste grabbar (jag vet inte om det är ett ord men jag tyckte att det passa in på dom) vi ska ta 10 bussen härifrån häggeby in till bålsta och därefter tåg till västerås. ska bli kul att träffa dom igen.
igår va jag hemma hos syster å supp mig pruttfull fy fan va jävla pruttfull jag vart när vi va på biffen och dansa som fan hahah hade skit kul. sen när vi kom hem så sa jag till theres (min syster) att det va bäst att jag gick in på toaletten ifall jag skulle spy, sitter där ett bra tag och höll på att somna så tänkte jag resa mig och gå ut men precis då så spyr jag i handfatet 4 jävla gånger hahah fy fan !!! Sen vart det mycket bättre efter det som tur va! Vi gick och la oss vid 2 skulle jag tro, när jag ligger där i sängen å samtalar med systra mi så känner jag hur hela JÄVLA världen snurrar känns som om jag har åkt en sjuhelvetes snurrkarusel!! och jag vräker ur mig att jag allllldrig ska dricka i hela mitt liv men det återstår och se hur fan jag klarar det, jag jessica elizabeth sofi söderström är ju partyprinsessan nr 1! mahahah.
sen i morse gick jag upp kl kvart i 9 och duscha käka rostat bröd med ost och gurka och fixa till mig efter det. efter ett tag när vi skulle käka pizza då jävla slog det till då kom min bakissmälla kan jag lova er fy fan men gott med pizza va det iaf slår aldrig fel när man är bakis. Morsan och farsan kom å hämta mig vid 12 för dom skulle till nacka forum eller va det heter och kolla kläder så jag följde glatt med men efter ett tag måde jag lite dåligt för vi hade gått runt så jävla mycket. när vi åker hem så somnar jag i bilen som ett litet barn som tur va sååå skönt att få sova lite till det behövde jag kan jag lova er! så nu vet ni min hela kvällsrunda igår och idag. Sen hammna jag här ute hos ellinor, men vi ska dock dra till västerås om en halvtimme! SÅ VÄSTERÅS HERE WE COOOOOOOOOOOME =)

010309

Ja idag är det 1 Mars tiden går fort va.. det va nyss nyår tyckte jag. men det är lika bra att det går fort så kommer sommaren snabbare=)
Va ju ute i fredags vilket va jävligt kul, syrran kom också så vi va på rickards eller va fan det heter. vi dansa som fan haha har skit kul när hon följer med ut, så det måste vi göra många gånger om=)

Nu är det så att det är mycket som kommer hända här framöver.. vill inte skriva för mycket nu så att det blir en massa tjafs.. men jag kommer ta upp det sen när jag vet mer säkert hur det blir. Jag tycker att det blir bäst så om det verkligen blir så. Och sen föresten ska jag börja plugga igen vilket jag känner att jag vill göra så att jag kan få jobb, men risken är ju dock att jag kanske pluggar i nån månad sen så tröttnar jag på det och hoppar av skolan igen. men jag ska fan i mig klara det här!!!!

Nu så ska vi käka så det blir väl ett inlägg här om nån dag.
ciao!

RSS 2.0