....

Guud hon ligger och sover än!! :O herregud.. men hon sov inte så jätte bra igår. i natt har hon sovit väldigt oroligt så hon fick sova hos mig och då gick det lite bättre, vet inte om hon hade lite magknip eller nåt men nu är det väl bra efter som hon ligger och sover. rensa hennes gaderob igår sånt som är för smått då, gud va söta små kläder jag hitta :') oj va liten dom har vart man hinner ju inte med alls längre. Aja så nu är det bara str 68 i gaderoben lite för stort men 62 är lite trångt så jag vill inte tvinga på nåt som nästan är för litet gör väl ont.. som sagt så ska vi till enköping kl 1 tänkte gå in på h&m och lindex och köpa lite kläder till henne tycker hon behöver lite sånt haha x)

Det var 1 månad sen som hon träffa sin pappa, tycker så jävla synd om henne som får åka in i skiten bara för jag och pappan är osamas, det är mig han vill jävlas på men det är ju thindra som blir drabban så jävla synd :/ men finns ju inte så mycket att göra. Får väl hoppas att han skärper sig och börjar ta sitt ansvar, i alla fall med att träffa henne lite oftare, för en pappa är ju alltid en pappa som sagt.
Hon tror väl sägert att min pappa alltså hennes morfar är henne pappa men det göt inte mig så mycket. det börjar väl hon förstå sen när hon blir äldre att det är henne morfar..

Tänkte börja köpa barnmat alltså för 4 månader så hon får smaka, så får man väl se. ska till BVC den 16 då skulle vi prata om mat för små barn..Tycker det ska bli kul och se hur hon reagerat på mat och inte bröst mjölk haha.

hon vakna för 5 min så har klät på henne nu, idag vart den strumpyxor med kitty på och en rosa kläning med hjärtan på :)

här var man jätte glad
image17

min älskling
image18

sitter hon i sofan aldeles själv haha
image19

enköping idag.

nu ligger min lilla ängel och sover fortfarande, själv har man hunnit sminka sig äta frukost och allt som man gör.
Idag så blir det enköping dåra ska till doktorn :/ aja skit samma.

tisdag.

ja idag så har vi bara tagit det väldigt lungt inte stresat iväg till centrum eller nåt, vid 11 tiden så la jag henne i vagnen och va ute och gick i en timme och thindra sov hela tiden, väldigt stolt haha. Sen så gick vi hem och jag käka lunch och kolla på tv. sen resten av den här dan så har vi bara lekt lite och tagen en massa fina kort, hon är så söt min lilla prinssesa...
Och nu ligger hon på golvet och leker å pratat för fullt, Man börja märka nu att hon börja göra mer saker det är jätte kul, snart kommer hon väl springa runt här och leka. Tiden går så jäva fort nu när man har barn.
Lite synd man hinner ju inte med :/ men det gör inte så mycket.

Måste bara lägga in några bilder på Thindra och mig haha.

   Du & jag älskling
image11

mitt allt och mer där till :)
image13

hon har skit kul när hon leker.
image15 

Min lilla gulliplutt 
image14

HOn vill verkligen inte vara stil på kort, men hon är söt ändå x)
image16


241232-9


241232-9                                                                         
image10
Min lilla flicka

jahapp.

Igår så var ju jag i stinsen dåra och köpte en massa kläder till thindra och mig :) och fika med mammsen mycket trevligt. var bara jag mamma och thindris :)

Idag så träffa jag ellinor och vi ficka i centrum, och tro det eller ej så lykades vi vara i bålsta centrum i 4 timmar hahaah ;)
köpte mig ett par jeans tyckte jag var värld det, men thindra fick sig en fin kläning och tröja.. x)

Imorron ska jag va med liza, hon kommer hem till oss..hon har ju aldrig varit här så det är på tiden att hon kommer.

Nu har thindra blivit så stor :O shiit man hinner ju inte ens blikna så har hon blivit större (typ.) jag tänkte börja på babysim med henne, eller ja hon och jag ska åka och bada i simhallen här men måste köpa mig en bikini ohc bikini trosor till thindra gud va kul haha.
men nu ska jag lägga upp lite bilder så ni får se hur stor hon har blivit :)
Pusss /thindra & jessica

söndag.

tjuhuu. :)

nu snart så ska vi åka till stinsen fick som jag ville haha x) aja skit samma skriver sen och berättar vad jag köpte baaajs!

Lördag.

Detta inlägg är till dig Madde strömberg mwahaha!! för du säger att jag aldrig skriver men nu jävlar ska jag börja skriva igen.

Idag så har vi varit i kunsängen hos min faster som hade "kalas" eller vad man ska säga.. vi käka tacos där åh jag var väl gladast av dom alla som älskar tacos haha, men så va vi där i några timmar.
Sen tog syster, jerry, thindra och jag tåget hem, och vi flumma oss som vanligt och tog kort vi hördes mest på hela tåget haha inte så ovanligt för att vara oss.
Thindra har hittat sin nya pappa haha alltså Jerry haha och han är bara glad för det :)

Hmm jaa vet itne riktigt va ajg ska skriva men passar på medans hon är lugn och ligger på golvet oh leker.
 I morron så får vi väl se vad som händer kanske åker iväg och köper lite kläder får vi hoppas (a)

Aja skriver väl i morron och berättar vad vi har gjort under den dagen

PUsssssssss

RSS 2.0