fin väder

Det är verkligen as varmt ute, så jag passar på att sitta här inne och skriva ett inlägg. Har kanske inte just så mycket att skriva men jag ska försöka komma på nåt.
Just nu sitter jg och diggar madona's nya låt Give it 2 me hur bra som helst, blir så sugen på att dansa så nu vill jag ut och parta:)

Thindra kan gå lite smått själv nu, men hon kommer på att hon kan krypa fortfarande så det föredrar hon bättre men snart så går hon.
Vi är nere i malmö eller ja lund då för att vara exakt men det ligger ju typ där så ja, min farmor och farfar bor här så vi har varit här i en vecka. vi åker hem imorgon ska bli sååå skönt att komma hem. sen idag så ska vi på 75 års kalas min mammas faster fyller så.. jaa jag har inte stor lust att åka direkt jaa ni kan ju tänka er själv att åka iväg på gamel kalas hahaha herregud! Igår så va vi på skånes djurpark vilket thindra uppskata jävligt mycket, ja jag själv tyckte inte heller det va så dumt fick ju va ute i solen och va med thindra. Hon sa titta titta titta hela tiden så himmla söt.

Nu i helgen så tycker jag ellinor att vi åker in till stan å tar oss en glas vin eller cider! så nu har jag bestämmt det sen så är det ett plus om det är några fler som vill följa?! haha vi får ringa runt lite och se..

Ja jag har ju pratat med en person på telefon och lite sånt.. han var hur trevlig och glad som helst ringde 2 gånger om dan skicka sms, sen så när vi träffades så satt vi och prata och lite sånt. så fårga han mig om vi skulle ses igen ja sa ja då så klart. en så har han inte ring upp eller svarat på mina sms och detta hände för cirkus 5 dagar sen.. han säger han har känslor för migg men han tycker det är dumt att vi bor så långt ifrån varann. jag säger att vi kan vara väner istället men han har inte svarat på det. Så jag undrar igentligen va det är med allas dessa killar, så jag tror att jag skiter i allt ihop och tar allt som det kommer.. Så min sommarflört va ju inte världes roligaste.

men som sagt sommaren är inte slut än ;)

Hej hopp

Igår fyllde Amanda 18 så hon hade fest. Och kan ni tro så va jag där haha, jag hade hur jävla kul som helst har nog fan inte haft så kul på jag vet inte hur länge träffa en massa vänner och annat folk. Första gången jag och ellinor söp ihop men va hade skit kul. Så det måstes göra om ;) Jag säger bara en sak KROOOOGEN NÄSTA!! Thindra var hemma med sin pappa om ni undrar vart hon va. Men fan jag vill verkligen parta igen åhh va kul jag hade :D

Ska lägga in en fylle bild på mig och elle sen muwahaha

LÄnge sen jag skrev!

jaaaaaaaaaaaaaaaahapp ! har ingen lust att skriva.. funderar på att ta bort min blogg.. va kul i början men nu så nee..
thindra akn stå själv och gå utomhus om hon håller i ett snöre haah jaa skit samma.. men inte inne då vill hon knappt stå själv. ! så nu vet ni det. och hon fyllde 1 år den 20 juni. nu vet ni det också..

jaa hej hopp

RSS 2.0