måndag

I lördags så va vi ute och festa lite vilket va mycket trevligt in på små timmarna så vart jag lite små dragen ja haha men jag hade en mycket trevlig kväll. När jag skulle gå hem så tvinga jag niklas att följa med mig hem så jag skulle slippa gå hem själv, men han följde med friviligt så jag tvinga han inte så;) så vi tog oss en natt promenad och stog och prata väldigt länge så kom hem vid 4. tyckte lite synd om han för han fick gå igenom halva bålsta för att han skulle igentligen gå till åbergs men han fick följa med mig till vivo! sen på söndagen så vakna jag och va lite små-seg-bakis-pigg-men-ändå-trött !! (?) mm jag vet inte vad ajg var för nåt men så kännde jag mig haha.. Så idag så bär det av till mitt kära norrland igen:D Men jag kommer ju ner snart igen;)

Så nu går thindra för fullt hon går hela tiden skiiit kul nu är mamma stolt över thindra:)!


torsdag..

Thindra sover ute i vagnen så jag passar på att skriva i min lilla blogg som jag aldrig annars gör (typ) ! Jag har ju just inget att skriva heller, jo om thindra då men hon gör inga framsteg sen sist jag skrev eller jo nu går hon mer men kryper så klart fortfarande. igår så träffa jag mathilda en sväng på kvällen vi satt och prata lite sen så gick jag hem och la thindra. Jaa sen så har det inte hänt nå mer hahah mitt liv är ganska tråkigt så det är tur att jag hat thindra så det händer lite mer iaf;)

4 augusti

hej hopp:)
Nu sitte jag här i skogen igen vill säga Lillhärdal åkte upp med thindra för att jag kände att jag ville komma bort lite ett tag. Vi kommer ner igen till den 23 augusti. Thindra går fortfarande inte, men det börjar bli lite mer nu i alla fall så det är ju bra, Hon är ju 1år och 1 månad så det kommer nog snart:)

I helgen så var jag, ellinor, anders och niklas i ekilla och grilla och bada i regnet haha, Meen det va jävligt kul haha det va första gången jag bada i sommar så det va lite kul, det va ju varmt i vattnet efter som det regna men varmt ändå. Så det tycker jag vi måste göra om, jaa när det är sol då kanske;)

Jag har inte så mycket att skriva igentligen så det får bli det här lilla inlägget för idag, jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera min blogg men ska försöka bättra mig:P

Hejpa

RSS 2.0