Tisdag




Tala inte om dig själv för andra, det blir gjort efter du gått !




kan man bli mer förrrbanad än vad jag är nu!?

Min äckliga lilla kattfan har kissat och bajsat i min TVÄTTKORG!! fattar ni! I MIN TVÄTTKORG! Jag är så jäääävla suuuuuuuuuuur! så jag går i taket snart på riktigt!
Jag trodde såklart att det skulle försvinna när jag tävtta kläderna dum som jag är men den där äckliga lukten sitter kvar än!

Och moset på det är att jag har jäävligt dåligt med pengar så nu måste jag köpa nya kläder, här har jag gått misste om några tusen kronor, nej jag köper inga dyra märkeskläder men om jag ska räkna ihop allt så hamnar vi på tusenlappar! Så det får bli en tripp på olika billiga rea affärer för min del! jag som hatar att shoppa! faaaaaaaaaan!

what du you live for ?

Jag har insett att jag lever med mäniskor som inte är som jag trodde. Som går och pratar bakom min rygg, mäniskor som jag kände att jag kunde lita på och ha kul med, mäniskor som fick mig att må bra. Jag förstår inte hur ni kan göra så mot mig? Jag förstår inte hur falsk och elak ni kan vara! Jag som älskade er för att ni tyckte om mig för den jag var! Men vad jag är blind. Jag kan tala om för er att ni förkänar inte ens min tid längre!
Vi är faktiskt vuxna nog att prata om det istället för att gå bakom min rygg och prata med andra! NI är äckligt jävla falska!

det man inte ser det vet man inte..

Gårdagskvällen var ju kanske inte den bästa på länge men helt okej, har insett att det finns mäniskor som har förändrats till det sämre, vilket jag inte var så bered på! Visst jag förstår att vi mäniskor förändras med tiden men det känns som om jag bara följer strömen och inte märker att saker och ting förändras med tiden. Jag vet inte om jag börjar växa ifrån vissa mäniskor eller om jag kanske är en "ensamvarg" som jag alltid har varit (?)
Jag har väldigt mycket att fundera över och det kommer att bli förändringar.

Men ni ska inte tro att jag tänker på er när jag säger att det ska bli förändringar. Jag vet vilka som är äkta och inte!


RSS 2.0