onsdag.

Ja så har man fyllt år nu då. 18 man har ju längtat efter det hela livet hahah men det är precis som vanligt. var sjuk i helgen så det va inte så kul. hade i alla fall en lyckad födelsedag vilket var bra. mådde bättre då. Men sen på kvällen vart det sämre igen. Och nu har jag mjölkstockning eller hur det stavas inflamation i bröstet så äter pencilen är inte heller kul. Thindra sover på balkongen nu precis som vanligt. men nu är det sol å fin väder ute vi va ute i morse och gick. Hon fyller ju fan 1 år om typ 26 dar eller nåt. tiden går verkligen fort. Hon kan fortfarande inte gå men det kommer nog. orkar inte skriva så mycket mer men tar ett längre inlägg lite senare ikväll tror ja. Puss å hej

kommer en bild på henne så ni får se hur stor hon blivit =)

image67

hejsan.

Jag har beställt ett halsband ifrån barncancerfonden igår fint halsband och så går halva pengarna till barncancerfonden vilket jag tycker är väldigt bra. efter som jag själv har barn så tycker jag att det är bra att dom säljer ett smycke. har sett flera stycken som har sånt.

Är uppe i lillhärdal igen, men åker nog ner på fredag som det ser ut. fyller ju 18 på söndag. och då känner jag att jag vill vara hemma, får väl se om det kommer nå folk. elle ska ju komma så klart men om några andra. kanske har en "mini fest" senare.. men men..

Thindra har fått två tänder uppe haha skit sött, hon kan dock inte gå än men det kommer med tiden :)
men nu tänkte jag passa på att gå ut och gå medans solen är framme.

Hej då.

söndag.

åker hem på onsdag så skriver ett inlägg då vad vi gjort under dessa 3 veckor jag varit här uppe.
Hej svejs


RSS 2.0